Η Τζενιφερ Άνιστον με το τεράστιο υποκριτικό ταλέντο της έχει κατακτήσει για πολλά χρόνια το Hollywood ενώ συνεχίζει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του. Παράλληλα είναι από τους ανθρώπους που δεν ξεχνούν τις ρίζες τους, στην περίπτωση αυτή, τις ελληνικές. Δεν είναι λίγες οι φόρες που έχει αναφερθεί στην ελληνική της καταγωγή, υπογραμμίζοντας την αγάπη της για τους ανθρώπους της και τον τόπο της.

Δεν είναι λίγες οι φόρες που έχει αναφερθεί στην ελληνική της καταγωγή, υπογραμμίζοντας την αγάπη της για τους ανθρώπους της και τον τόπο της.

Ειδικότερα, η Τζένιφερ Άνιστον έχει αποδώσει την αψεγάδιαστη εξωτερική της εμφάνιση στα ελληνικά της γονίδια: «Ο πατέρας μου είναι 100% Έλληνας. Έκλεισε τα 88 και μετά βίας έχει μία ρυτίδα. Το ίδιο συνέβη και με την γιαγιά μου η Στέλλα η οποία ήταν 95 χρονών όταν πέθανε». Κρίνοντας από την σπάνια  κοινή τους φωτογραφία, η δήλωση αυτή της μεγάλης σταρ στέκει. Το στιγμιότυπο έρχεται από τα παιδικά της χρόνια και το διακατέχει μία ελληνική ατμόσφαιρα. Η μικρή Τζεν κάθεται δίπλα στην γιαγιά Στέλλα. Μπορεί να διακρίνει κανείς πως η ομοιότητα είναι εμφανής, και πως η γιαγιά Στέλλα είναι όμορφη και καλοδιατηρημένη.

 

Κεντρική φωτογραφία: EPA/DAVID SWANSON

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

 

TAGS