ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένη Καζάκου: «Την Πρωτοχρονιά πήγα στον τάφο της γιαγιάς μου για να της ευχηθώ Καλή Χρονιά»

H νεαρή ηθοποιός ακολούθησε τα χνάρια των γονιών αλλά και των παππούδων της.

Τζένη Καζάκου: «Την Πρωτοχρονιά πήγα στον τάφο της γιαγιάς μου για να της ευχηθώ Καλή Χρονιά»

Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, καθώς συνδυάζει ομορφιά, ταλέντο και μία… κινηματογραφικά αριστοκρατική καταγωγή. Ο λόγος για την Τζένη Καζάκου, την εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, η οποία, όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησε τα χνάρια της οικογένειάς της και ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Ο λόγος για την Τζένη Καζάκου, την εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, η οποία, όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησε τα χνάρια της οικογένειάς της και ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Η όμορφη Τζένη, η οποία κατά πολλούς μοιάζει ιδιαίτερα στη γιαγιά της, αυτή την περίοδο εμφανίζεται στην ξεκαρδιστική σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» την οποία έχει αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σε πρόσφατη μάλιστα συνέντευξή της, η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά όπου πρωταγωνιστεί, στον παππού της αλλά και στη γιαγιά της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

08 Νοε 2025

Η αποκάλυψη για τη συμπεριφορά της Meghan Markle στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Πώς φέρεται η δούκισσα του Sussex στους υπόλοιπους ηθοποιούς και το cast της ταινίας.

08 Νοε 2025

Ο πρίγκιπας William απαντά σε ερώτηση για τις αλλαγές στην οικογένειά του

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας στην πρώτη του αντίδραση μετά την αφαίρεση τίτλων από τον Andrew.

Περισσότερα από

News

08 Νοε 2025

Η Κιμ Κίλιαν στην πρώτη της δημόσια έξοδο μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Αφήνοντας οριστικά πίσω της τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της, η Κιμ Κίλιαν πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Ανανεωμένη, ευδιάθετη και έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Κολλέγιο Αθηνών για να παρακολουθήσει το θεατρικό ντεμπούτο της Σίας Κοσιώνη.

08 Νοε 2025

Ντόρα Μπακογιάννη – Ισίδωρος Κούβελος | Απόλαυσαν τη Σία Κοσιώνη στο θεατρικό της ντεμπούτο

Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ βρέθηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να δίνει το παρών φορώντας ένα chic πράσινο κοστούμι.

08 Νοε 2025

Η έκπληξη της Ντόρας Μπακογιάννη με την ερμηνεία της Σίας Κοσιώνη στο θέατρο

"Δεν ήξερα ότι η νύφη μου έχει ταλέντο ηθοποιίας, συγκινήθηκα που την είδα..."

08 Νοε 2025

Nina Flohr | Η αναπάντεχη συνάντηση στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η ξαφνική συνάντηση που χαροποίησε τη σύζυγο του Φίλιππου Ντε Γκρες.

08 Νοε 2025

Νικόλαος Ντε Γκρες | Με casual look στις μοναδικές φωτογραφίες από το μυστικό του ταξίδι στη Βόρεια Ελλάδα

Ο σκοπός του ταξιδιού του Νικόλαου Ντε Γκρες σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

07 Νοε 2025
07 Νοε 2025

Δούκισσα Νομικού: "Κάποτε οι αλλαγές με τρόμαζαν. Τώρα τις προκαλώ εγώ"

Η ambassador της L’Oréal Paris μιλά για τη δύναμη των επιλογών, τη μαγεία του runway στο Παρίσι και τη στιγμή που αφιέρωσε ένα "Σ’ αγαπώ" στα παιδιά της.

07 Νοε 2025

Ο Χουάν Κάρλος παραδέχεται για πρώτη φορά ότι σκότωσε τον μικρότερο αδερφό του, Alfonso

"Ποτέ δεν θα ξεπεράσω αυτή την τραγωδία", εκμυστηρεύεται ο εξόριστος στο Abu Dhabi βασιλιάς της Ισπανίας στη νέα του βιογραφία, περιγράφοντας πώς σκότωσε τον έφηβο αδερφό του.

07 Νοε 2025

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Η καλλιτεχνική φωτογραφία στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μοιράζεται την άκρως κολακευτική της λήψη.

07 Νοε 2025

Δούκισσα Νομικού: "Κάποτε οι αλλαγές με τρόμαζαν. Τώρα τις προκαλώ εγώ."

Η ambassador της L’Oréal Paris μιλά για τη δύναμη των επιλογών, τη μαγεία του runway στο Παρίσι και τη στιγμή που αφιέρωσε ένα "Σ’ αγαπώ" στα παιδιά της.