Ήταν Μάιος του 1962 όταν η μεγάλη σταρ του θεάτρου και του κινηματογράφου Τζένη Καρέζη, παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο Ζάχο Χατζηφωτίου. Η είδηση λίγο πολύ γνωστή, αλλά η αλήθεια είναι ότι σπάνια είμαστε σε θέση να απολαύσουμε ντοκουμέντα της βραδιάς. Τη δουλειά αυτή, έχει αναλάβει να κάνει η Έλενα Μακρή Λυμπέρη μέσα από το elenasdiary_blog το οποίο μας μεταφέρει σε στιγμές του παρελθόντος που αξίζουν να μείνουν στην ιστορία.

Τη δουλειά αυτή, έχει αναλάβει να κάνει η Έλενα Μακρή Λυμπέρη μέσα από το elenasdiary_blog το οποίο μας μεταφέρει σε στιγμές του παρελθόντος που αξίζουν να μείνουν στην ιστορία.

Μία τέτοια στιγμή είναι και η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία δείχνει την απαστράπτουσα νύφη Τζένη Καρέζη, μαζί με τον γαμπρό Ζάχο να συζητούν με τον εφοπλιστή Σταύρο Νιάρχο.

Όπως αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας, χιλιάδες κόσμου είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο της δεξίωσης, με τους καλεσμένους να είναι μόλις 500. Μάλιστα καλεσμένη ήταν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία προς τέρψη των σκανδαλοθηρικών εντύπων της εποχής, δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η αιτία βέβαια δεν ήταν κάποια διαμάχη με την Καρέζη αλλά το γεγονός ότι απουσίαζε στο Λονδίνο για δουλειές.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS