Κλάψαμε με μαύρο δάκρυ όταν ο Ντέρεκ Σέπερντ ή αλλιώς Μακντρίμι, πέθαινε σε ένα κρεβάτι εντατικής έπειτα από μία ένα σοκαριστικό τροχαίο. Η Μέρεντιθ Γκρέι έμενε χήρα και χιλιάδες τηλεθεάτριες χωρίς τον αγαπημένο τους τηλεοπτικό γιατρό. Ένα απίστευτο κύμα αντιδράσεων είχε δημιουργηθεί με το κοινό να ζητάει την επιστροφή – ή νεκρανάσταση – του γοητευτικό Πάτρικ Ντέμπσεϊ, ο οποίος φημολογείτο ότι είχε απολυθεί από τη σειρά λόγω της τεταμένης του σχέσης με τη δημιουργό της, Σόντα Ράιμς.

Ένα απίστευτο κύμα αντιδράσεων είχε δημιουργηθεί με το κοινό να ζητάει την επιστροφή – ή νεκρανάσταση – του γοητευτικό Πάτρικ Ντέμπσεϊ, ο οποίος φημολογείτο ότι είχε απολυθεί από τη σειρά λόγω της τεταμένης του σχέσης με τη δημιουργό της, Σόντα Ράιμς.

Και τώρα, ήρθε η ώρα να μάθουμε τη σκληρή αλήθεια μέσα από το βιβλίο της Λινέτ Ράις, «How to Save a Life: The Inside Story Of Grey's Anatomy», όπου οι αποκαλύψεις είναι τουλάχιστον ενδιαφέρουσες. Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, ο γοητευτικός και σέξι Πάτρικ Ντέμπσεϊ, συνήθιζε να τρομοκρατεί το υπόλοιπο καστ της σειράς, μιας και γνώριζε από πρώτο χέρι ότι ήταν με διαφορά ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας και άρα αυτός που είχε τη δυνατότητα να κάνει ό, τι θέλει.

«Ήταν γοητευτικός και ταλαντούχος. Το κοινό τον λάτρεψε και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε», αναφέρει το βιβλίο. Και κάπως έτσι άρχισε να παραπονιέται για τα πάντα, να μη δουλεύει όσο θα έπρεπε και να απειλεί ότι θα τα τινάξει όλα στον αέρα. «Η Έλλεν Πομπέο (η αγαπημένη του στη σειρά) γινόταν έξαλλη με την αναξιοπιστία του. Ήταν πραγματικά πολύ θυμωμένη μαζί του. Το ίδιο και η Σόντα Ράιμς».

«Η Έλλεν Πομπέο (η αγαπημένη του στη σειρά) γινόταν έξαλλη με την αναξιοπιστία του. Ήταν πραγματικά πολύ θυμωμένη μαζί του. Το ίδιο και η Σόντα Ράιμς».

Εκείνος από την πλευρά του, όταν «έφυγε» βίαια από τη ζωή ο χαρακτήρας του, άρχισε να μιλάει και να δίνει τη δική του οπτική: «15 ώρες γυρισμάτων για 11 συνεχόμενα χρόνια. Κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο. Με ρωτούσαν τα παιδιά μου, μπαμπά τι θα κάνεις τη Δευτέρα και τους απαντούσα ότι δεν είχα ιδέα γιατί δεν γνώριζα το πρόγραμμά μου», εξομολογείται ο Ντέμπσει.

Για την ιστορία, η σκηνή του θανάτου του Ντέρεκ γυρίστηκε σε μυστική τοποθεσία για να παραμείνει μυστικό μέχρι τη στιγμή προβολής του επεισοδίου.

Kεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS