Η Βούλα Πατουλίδου είναι εκτός από Χρυσή Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992 και περήφανη μητέρα ένος 22χρονου σήμερα αγοριού, του Γιώργου Ζαρζαβατσίδη, τον οποίο απάκτησε από τον γάμο της με τον, επίσης αθλητή, Δημήτρη Ζαρζαβατσίδη.

Η γνωστή Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει μιλήσε σε συνεντεύξεις της για την ξεχωριστή αδυναμία που έχει στον γιο της, Γιώργο, λέγοντας ότι υπήρξε μία αρκετά αυστηρή μητέρα που ήξερα να θέτει όρια. Κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο γιος της, δηλώνοντας ότι «δεν είναι εύκολη υπόθεση να έχεις μητέρα τη Βούλα Πατουλίδου».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς η Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα εμπόδια ανέβασε στο ίνσταγκραμ δύο τρυφερά στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει στην αγκαλιά του γιου της τώρα και αρκετά χρόνια πριν. Και οι δύο φωτογραφίες έχουν κοινή, μαμαδίστικη διάθεση με τον Γιώργο και τυλίγει τα χέρια του γύρω από τη μαμά του ως παιδί και τώρα ως ενήλικος νεαρός άντρας. Η αγάπη παραμένει ίδια όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Δείτε την ανάρτηση της Βούλας Πατουλίδου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μία παλαιότερη συνέντεξη της Βούλας Πατουλίδου στην οποία είχε εξομολογηθεί ότι θα ήθελε να έχει κάνει ακόμα δύο παιδιά:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS