Ο Σάκης Ρουβάς δεν δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αλλά έκανε μια εξαίρεση για το «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με τον οποίο μίλησε εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα, που όπως σχολίασε, συνεχίζουν να τον επηρεάζουν μέχρι σήμερα: «Τα πάντα στη ζωή μου, ό,τι έχω πετύχει, ό,τι δεν έχω πετύχει, ό,τι έχει συμβεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 49 χρόνων συνδέονται απόλυτα με τα πρώτα χρόνια μου. Με τον τρόπο που μεγάλωσα, με τον τρόπο που βίωσα τη ζωή με τους γονείς και τα αδέλφια μου στην Κέρκυρα. […] Ακόμα και σήμερα, αυτά τα χρόνια έχουν σημαδέψει τον τρόπο με τον οποίο κάνω ό,τι κάνω» σχολίασε ο ερμηνευτής, προσθέτοντας, σχετικά με τις δυσκολίες τους, ότι όποια δυσκολία βιώνουμε στην παιδική ηλικία μάς θωρακίζει για τη μετέπειτα ζωή μας.

«Τα πάντα στη ζωή μου, ό,τι έχω πετύχει, ό,τι δεν έχω πετύχει, ό,τι έχει συμβεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 49 χρόνων συνδέονται απόλυτα με τα πρώτα χρόνια μου».

Σε ένα βίντεο όπου εμφανίστηκε να μιλάει η μητέρα του, Μαρία Παναρέτου, αποκάλυψε ότι ο Σάκης Ρουβάς τραγουδούσε και κουνιόταν «από 1,5-2 ετών. Δεν μπορούσε να μείνει ακίνητος. Μέναμε στο πατρικό του πεθερού μας, σε ένα χωριό έξω από την πόλη της Κέρκυρας, και μπαίναμε σε λεωφορείο για να κατεβούμε στο κέντρο. Τον κράταγα αγκαλιά και με το που ξεκίναγε [το λεωφορείο], εκείνος άρχιζε: “Λόλα, λα λα λα...”».

Στη συνέχεια η μητέρα του είπε ότι ο δρόμος του για τη φήμη άνοιξε όταν ένας φίλος του, που έπαιζε μουσική σε ξενοδοχείο του νησιού, αρρώστησε, και πρότειναν στον Σάκη να τον αντικαταστήσει. Κάπως έτσι βρέθηκε στα 19 χρόνια του να αναχωρεί για την Αθήνα, για να αναζητήσει την τύχη του. Ένα «επαρχιωτόπουλο» όπως σχολίασε η μητέρα του: «Φυσικά εμένα η καρδιά μου σφίχτηκε. Του έδωσα τρεις συμβουλές. Να μην τυφλωθεί από τα φώτα, να μην μπλεχτεί σε άσχημα πράγματα της νύχτας και μια άλλη, που θα ‘θελα να την κρατήσω».

«Του έδωσα τρεις συμβουλές. Να μην τυφλωθεί από τα φώτα, να μην μπλεχτεί σε άσχημα πράγματα της νύχτας και μια άλλη, που θα ‘θελα να την κρατήσω».

Η μητέρα του είναι φυσικά περήφανη για τον γιο της, αλλά ακόμα περισσότερο περήφανη είναι για το γεγονός ότι «πιστεύω ότι εξελίχθηκε σε έναν πάρα πολύ καλό άνθρωπο. Πάρα πολύ αφοσιωμένο στην οικογένειά του, στη γυναίκα του, στα παιδιά του. Όταν έρχεται στο σπίτι [το πατρικό], ακουμπάει τον τοίχο και λέει, το σπίτι μου. Μιλάει σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι είναι ευγνώμων γι’ αυτό που έχει γίνει και πάντα θυμάται τις ρίζες του».

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


φωτό: screenshot

TAGS