ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το Χόλιγουντ υποστηρίζει ότι αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι του χωρισμού της Άνιστον και του Θερού

Όχι, δεν είναι η απιστία, ούτε η απουσία παιδιών από τις ζωές τους.

Το Χόλιγουντ υποστηρίζει ότι αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι του χωρισμού της Άνιστον και του Θερού

Όλα δείχνουν πως ο πλανήτης των ταμπλόιντ έκανε λάθος και η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει πέσει να πεθάνει επειδή χώρισε από τον Τζάστιν Θερού. Η ηθοποιός μοιάζει πολύ συνειδητοποιημένη για τους λόγους του διαζυγίου τους και πολύ ήρεμη με την επιλογή της, παρά το γεγονός ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τους λόγους που την οδήγησαν στο να πει το οριστικό «τέλος».

Κατά καιρούς πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με τις αιτίες αυτού του διάσημου, ξαφνικού χωρισμού, τον οποίο η σόουμπιζ λέει πως δεν περίμενε με τίποτα. Κάποια δημοσιεύματα θέλουν τον Θερού να εμπλέξεται με άλλη γυναίκα, ενώ κάποια άλλα την Άνιστον να θέλει διακαώς να κάνουν μαζί οικογένεια την στιγμή που εκείνος είχε άλλα πλάνα για τη ζωή του.

Τώρα, με τον απόηχο του χωρισμού να μην έχει σβήσει ακόμα, πηγές που βρίσκονται κοντά στο πρώην ζευγάρι υποστηρίζουν πως είναι σε θέση να ξέρουν καλά τους αληθινούς λόγους πίσω από την διάλυση του γάμου τους, λόγοι που έχουν να κάνουν με πολύ πιο πρακτικά θέματα από ένα παράνομο ειδύλλιο.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ένας από τους βασικούς λόγους οριστικής ρήξης στη σχέση τους είναι το γεγονός ότι οι δυο τους δεν ταίριαζαν ποτέ πραγματικά. Κοντινός φίλος των ηθοποιών εξηγεί πως «ο έρωτας ανάμεσα τους ήταν έντονος και ακαριαίος γεγονός που τους έκανε να παραβλέψουν τις διαφορές τους που ήταν πολλές και σημαντικές». Στην πραγματικότητα εκείνος ήθελε να βγάλει πολύ συχνά, να γνωρίζει νέο κόσμο και να παρτάρει στην αγαπημένη του Νέα Υόρκη, την στιγμή που εκείνη παραμένει σπιτόγατα και προτιμάει τις ήσυχες βραδιές με φίλους της στο σπίτι του Λος Άντζελες.

Η γεωγραφική απόσταση ανάμεσα τους ήταν ακόμα ένας από τους πολύ σοβαρούς λόγους πίσω από την απόφαση της Άνιστον να δώσει ένα τέλος, αφού ο σύζυγός της δεν έμοιαζε διατεθειμμένος να αφήσει το Μεγάλο Μήλο για χάρη της ηρεμίας της δυτικής ακτής. Πάντως η απόσταση εντός των αχανών Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής μοιάζει αμελητέα μπροστά στο γεγονός ότι ο Τζάστιν συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά The Leftovers, τα γυρίσματα της οποίας λάμβαναν χώρα στην Αυστραλία. Όταν ο Θερού είπε στη Τζένιφερ πως ίσως η σειρά έπαιρνε παράταση για μία ακόμα σεζόν εκείνη πραγματικά φλίπαρε, δηλώνοντας του ότι θα προτιμούσε να άρχισε να αναλαμβάνει ρόλους σε ταινίες, οι οποίοι θα τον κρατούσαν μακριά από το σπίτι μόνο 6 εβδομάδες τον χρόνο, αντί για 6 μήνες.

Δες στο βίντεο μερικούς ακόμα λόγους για το διαζύγιο των δύο ηθοποιών, όπως τουλάχιστον τους παρουσιάζει το Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.