Τον Φεβρουάριο του 2020 η Σάνεν Ντόχερτι εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Good Morning America» ότι ο καρκίνος επέστρεψε στη ζωή της και πλέον η ασθένεια βρίσκεται στο 4ο στάδιο. 

Μόλις λίγα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για το καρκίνο του μαστού, η πρωταγωνίστρια του Beverly Hills 90210 αποκάλυψε ότι ο προσωπικός της εφιάλτης είναι ξανά εδώ και μάλιστα πιο απειλητικός από ποτέ. Η Ντόχερτι που είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 δεν θέλησε να αποκαλύψει τον τύπο καρκίνου από τον οποίο πάσχει. 

«Δε νομίζω ότι το έχω συνειδητοποιήσω ακόμα. Είναι ένα πολύ πικρό ποτήρι, αλλά πρέπει να το καταπιώ κι αυτό. Σίγουρα υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και λέω "Γιατί σε μένα;" και άλλες που απαντάω μόνη, λέγοντας "Γιατί όχι σε εμένα; Άλλωστε σε ποιον αξίζει κάτι τέτοιο. Σε κανέναν"».

Η «Μπρέντα» από τη σειρά «Μπέβερλι Χιλς 90210» έδωσε τη δική της γενναία μάχη με την ασθένεια κι εκεί που πίστευε πως μάλλον είχε ξεμπερδέψει μαζί της, ο καρκίνος επέστρεψε με σφοδρότητα.

«Σκέφτηκα, "Εντάξει, έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κάρμα;". Άρχισα να κάνω αποτίμηση της ζωής μου, όσων έχω κάνει και εκείνων που δεν έκανα. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους», λέει η 49χρονη ηθοποιός. «Στο τέλος, αυτό που βγήκε ήταν πως έχω καλό κάρμα. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά υπήρξα πραγματικά καλός άνθρωπος» αναφέρει στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Elle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Μία συνέντευξη που προκαλεί αίσθηση, μιας και η ηθοποιός προχωράει σε μία εξομολόγηση ψυχής. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως ετοιμάζει βίντεο και χειρόγραφες επιστολές για την οικογένειά της σε περίπτωση που δεν καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο.

«Υπάρχουν πράγματα που έχω ανάγκη να πω στη μαμά μου. Θέλω ο άντρας μου Κερτ Ισβαριένκο να ξέρει τι σήμαινε για μένα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Αλλά όποτε έρχεται η στιγμή να το κάνω, μοιάζει τόσο οριστικό. Αισθάνεσαι σαν να παραιτείσαι και εγώ δεν παραιτούμαι ακόμη… Νιώθω πως είμαι ένας πολύ, πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να κάνεις επίλογο στις σχέσεις σου όταν αισθάνεσαι πως θα ζήσεις άλλα 10 με 15 χρόνια».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS