Ολόκληρος ο πλανήτης έμοιαζε να σοκάρεται την ημέρα που η Κάιλι Τζένερ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της σε ηλικία μόλις 18 ετών. Ωστόσο λίγοι πλέον  εντυπωσιάζονται από το γεγονός ότι μία γυναίκα αποφασίζει να αποκτήσει παιδί, έχοντας ήδη περάσει τα 40 και αυτό είναι πολύ καλό πράγμα. Τα 40 είναι τα νέα 20 και η επιθυμία μίας γυναίκας να αισθανθεί πιο ολοκληρωμένη και πιο γεμάτη πριν πάρει την απόφαση να γίνει μητέρα, φαντάζει σαν το πιο αναμενόμενο πράγμα στον κόσμο. 

Παρόλα αυτά πολλές από τις διάσημες κυρίες της παγκόσμιας σόουμπιζ που έγιναν μανούλες ενώ είχαν συμπληρώσει την 4η δεκαετία της ζωής τους, έχουν μιλήσει κατά καιρούς για τις προκλήσεις που μπορεί ενέχει η παραπάνω πραγματικότητα, δηλώνοντας πάντως τρισευτυχισμένες με την έλευση των επέκταση της οικογένειας τους.

Ανάμεσα τους και κάποιες πάρα πολύ αναγνωρίσμς γυναίκες του κινηματογράφου και της μουσικής. Από την Σελίν Ντιόν που έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 42 της και τη Μέριλ Στριπ που ήταν ήδη 41, μέχρι την λατρεμένη των 90's Aλάνις Μορισέτ που απέκτησε παιδί στα 44 και την ηθοποιό Ρέιτσελ Βάις που έμεινε έγκυος στα 48 της. η μητρότητα, με όλες τις ιατρικές δοκιμασίες που μπορεί να κρύβει μία εγκυομοσύνη μετά τα 40 ή ακόμα και μετά τα 45,  μοιάζει να αποκτά νέα βαρύτητα στο πρόσωπο γυναικών που το ήθελαν πάρα πολύ και τα κατάφεραν.

Δείτε στο βίντεο: 

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS