ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το «The Body» έγινε 52 ετών. Όλα τα μυστικά της Elle Macpherson για άψογη σιλουέτα

Το πρωινό που επιλέγει, η γυμναστική που αγαπά, το junk food που λατρεύει και όλα όσα την κάνουν να χαμογελά.

Το «The Body» έγινε 52 ετών. Όλα τα μυστικά της Elle Macpherson για άψογη σιλουέτα

Η Elle Mcpherson, το πρώην μοντέλο με την απίστευτη σιλουέτα -γι' αυτό εξάλλου και όλοι την αποκαλούν «The Body»- γίνεται σήμερα 52 ετών.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το πρωινό που επιλέγει, την γυμναστική που αγαπά, το junk food που λατρεύει, το μυστικό της για αποτοξίνωση και όλα όσα την κάνουν να χαμογελά και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία.

Το «The Body» έγινε 52 ετών. Όλα τα μυστικά της Elle Macpherson για άψογη σιλουέτα
Είναι... hot as hell παρά τα 52 της χρόνια.

Το πρωινό που επιλέγει: «Γύρω στις 6:30 το πρωί τρώω κάτι σε πρωτεϊνη. Αυτό είναι είτε ένα αυγό ποσέ με λίγο μπέικον, είτε λίγη βραστή γαλοπούλα. Επίσης μου αρέσει η βρώμη με κομμάτια γκρέιπφρουτ ή μερικά blueberries. Λατρεύω να πίνω έναν εσπρέσο για να ξεκινήσω την ημέρα μου, ενώ καταναλώνω και πάρα πολύ νερό, όχι μόνο το πρωί, αλλά και όλη την ημέρα».

Η αγαπημένη της γυμναστική: «Προγραμματίζω τις καθημερινές προπονήσεις μου γύρω στις 8:30 το πρωί, αφού αφήνω τα παιδιά μου στο σχολείο. Θα κάνω ένα διαφορετικό σπορ κάθε μέρα αν είναι εφικτό, γιατί είναι καλό ο οργανισμός να μην συνηθίζει στην ίδια άσκηση. Ό,τι κι αν κάνω πάντως το κάνω κάθε μέρα για 45 λεπτά. Μου αρέσει να γυμνάζομαι στη φύση, περισσότερο από ότι σε ένα κλειστό γυμναστήριο. Επίσης μου αρέσει να περπατάω ή να τρέχω για περίπου 45 λεπτά την ημέρα. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι πίνω πολύ νερό κατά τη διάρκεια της προπόνησης».

Το Σαββατοκύριακο είναι ιερό: «Χαλαρώνω το πρόγραμμα διατροφής μου και ενδίδω σε κάποιο γλυκό ή φαγητό λιπαρό με περισσότερες θερμίδες. Και εκεί όμως φροντίζω να κρατάω το μέτρο και να μην κάνω παρασπονδίες».

Κάθε μέρα κάνει και ένα διαφορετικό σπορ.

Το μυστικό της για αποτοξίνωση: «Κάθε εβδομάδα αφιερώνω μια ολόκληρη μέρα στην αποτοξίνωση του οργανισμού μου. Συνήθως το κάνω κάθε Δευτέρα όπου τρώω σαν vegan, μόνο φυτικές και ανεπεξέργαστες τροφές, και πίνω και 1-2 χυμούς λαχανικών. Είναι μια εξαιρετική λύση για να αποτοξινωθείς και από τις κραιπάλες του Σαββατοκύριακου».

Το junk food-πειρασμός: «Το φαγητό, ακόμα και το γρήγορο, είναι πεντανόστιμο και πολύ υγιεινό στο Μαϊάμι. Μου αρέσει να τρώω κοτόπουλο ή ψάρι με πολλά λαχανικά»,

Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς: «7 ώρες ύπνου την ημέρα και χωρίς τους φίλους και την οικογένειά μου που με κάνουν πάντα να χαμογελάω και να αντιμετωπίζω χαλαρά και με αισιοδοξία το κάθε τι που εμφανίζεται στο δρόμο μου».

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024