Τον πλακούντα της «τρώει» η Κιμ Καρντάσιαν μετά τη γέννα, όπως αποκάλυψε η ίδια, με πρόσφατο post στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι επίσης έτρωγε πλακούντα μετά τη γέννηση και του πρώτου της παιδιού.

Η συμπλεγματική αυτή προσωπικότητα μας έχει συνηθίσει σε υπερβολές. Αυτή τη φορά μάλλον το τερμάτισε, αφού ανακοίνωσε ότι «τρώει» τον πλακούντα της σε μια προσπάθεια να μειώσει τις πιθανότητες της εμφάνισης επιλόχειας κατάθλιψης μετά τη γέννα.

Ναι, καλά διαβάσατε. Η τηλεοπτική σταρ μετέτρεψε τον πλακούντα από τη γέννηση του γιου της σε δισκία, τα οποία λαμβάνει καθημερινά..

Η κατανάλωση του πλακούντα (Placentophagy) είναι μια ανερχόμενη τάση και όσοι το κάνουν ισχυρίζονται ότι περιέχει θρεπτικά συστατικά, που συνήθως περνούν ανάμεσα στη μητέρα και το έμβρυο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ μπορεί επίσης να βοηθήσουν στην παραγωγή γάλακτος.

Οι γυναίκες (και ορισμένοι άνδρες) καταναλώνουν τον πλακούντα με διάφορους τρόπους: Σε μορφή ενός smoothie λίγες ώρες μετά τον τοκετό, μασώντας ένα κομμάτι του με το στόμα τους, ή μετατρέποντάς τον σε χάπια.

Η Καρντάσιαν αποκάλυψε αυτή την... ασυνήθιστη απόφασή της εξηγώντας ότι το έκανε και μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, της κόρης της North West. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι τα δισκία τής δίνουν ένα «κύμα ενέργειας» και την κάνουν να αισθάνεται «πραγματικά υγιής και καλά».

«Όταν λέω τρώω τον πλακούντα μου, εννοώ ότι τον έχω μετατρέψει σε χάπια, δεν τον τηγανίζω σαν μια μπριζόλα και τον τρώω (κάτι που πολλοί άνθρωποι κάνουν)» έγραψε η ίδια.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι δεν θα μας εξέπλησσε αν τον τηγάνιζε.

TAGS