Εδώ και πολλά χρόνια η Νικόλ Κίντμαν εχει αφήσει για τα καλά πίσω της την ζωή της στο πλευρό του πρώην συζύγου της, Τομ Κρουζ. 

Η διάσημη ηθοποιός, παρόλο που δεν έχει μιλήσει ποτέ ευθέως για τις δυσκολίες στον γάμο τους (κάτι που άλλωστε δεν έχει κάνει ούτε η δεύτερη σύζυγος του Κρουζ, Κέιτι Χόλμς), έχει αφήσει να εννοηθεί πως δεν ήταν και η πιο εύκολη περίοδος της ζωής της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, στο περιοδικό Tatler, η πρωταγωνίστρια της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς "Big Little Lies" προχώρησε για πρώτη φορά σε αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν της για τις οποίες κανείς δεν είχε την παραμικρή ιδέα.

Η Κιντμαν για πρώτη φορά εξομολογήθηκε πως δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδιά από τον πρώην σύζυγό της και πως κατά την διάρκεια του γάμου τους βίωσε δύο πολύ τραυματικές αποβολές που την σημάδεψαν βαθιά. 

Συγκεκριμένα η σταρ αποκάλυψε ότι είχε μία αποβολή στην αρχή του γάμου της με τον Τομ Κρουζ όταν ήταν μόλις 23 ετών και μία δεύτερη λίγο πριν βγει το διαζύγιό τους. 

«Αυτή η λαχτάρα. Αυτή η τεράστια λαχτάρα που νιώθεις όταν περιμένεις ένα παιδί. Και μετά η απώλεια» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

«Κανείς δε μιλάει αρκετά και ανοιχτά για την απώλεια μιας αποβολής. Είναι ένας σοβαρός λόγος κατάθλιψης για ορισμένες γυναίκες» συμπλήρωσε. 

Ο γάμος της Νικόλ και του Τομ έληξε οριστικά το 2001 με ένα πολύκροτο διαζύγιο και αφού οι δύο τους είχαν υιοθετήσει ήδη δύο παιδιά,  τον Connor και την Βella,  23 και 25 ετών σήμερα, αντίστοιχα.

 

TAGS