Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Αντζελίνα Τζολί δήλωνε ότι η προσωπική της ζωή είναι στάσιμη και δεν είχε κάποιο φλερτ εδώ και αρκετά χρόνια. Έκτοτε, οι εξελίξεις για τη διάσημη ηθοποιό δεν ήταν και οι καλύτερες μιας και η απόφαση του δικαστηρίου για κοινή επιμέλεια των 5 ανήλικων παιδιών της με τον Μπραντ Πιτ, ήταν κάτι που δεν της άρεσε καθόλου!

Φαίνεται λοιπόν ότι το γεγονός αυτό την κατέβαλλε περισσότερο από όσο άφησε η ίδια να φανεί, με αποτέλεσμα να αναζητήσει παρηγοριά και συντροφιά σε έναν παλιό της γνώριμο. Ο φωτογραφικός φακός, συνέλαβε τη σταρ, να βγαίνει από το διαμέρισμα του επίσης ηθοποιού Τζόνι Λι Μίλερ, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη το 1996!

Ο φωτογραφικός φακός, συνέλαβε τη σταρ, να βγαίνει από το διαμέρισμα του επίσης ηθοποιού Τζόνι Λι Μίλερ, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη το 1996!

Το «ζευγάρι» απήλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο, ενώ η Αντζελίνα αποχώρησε περίπου τρεις ώρες μετά, χωρίς τους άντρες της ασφάλειάς της, κρατώντας ένα ακριβό μπουκάλι κρασί.

O Τζόνι Λι Μίλερ. Photo Credits: Splash

Το ζευγάρι, γνωρίστηκε το 1996 στα γυρίσματα της ταινίας, «Hackers», παντρεύτηκε, αλλά χώρισε λίγους μήνες μετά. Το διαζύγιο εκδόθηκε και επίσημα το 1999. Πρόκειται για το πρώτο ραντεβού της Τζολί εδώ και αρκετά χρόνια, μιας και από τότε που χώρισε από τον Μπραντ Πιτ το 2016, δεν υπήρξε κανένας άντρας, τουλάχιστον επίσημα, στη ζωή της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: EPA/ETIENNE LAURENT

TAGS