Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Βαλέρια Κουρούπη, του μίλησε για τον καθοριστικό ρόλο της στο «Εκείνες κι εγώ», αλλά και το πώς έχει επηρεάσει την καριέρα της η συγγένειά της με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη, που είναι θείοι της. 

«Εγώ έμαθα την τηλεόραση και την κωμωδία πολύ μέσα από τον Γιάννη και έχουμε κώδικες πια» είπε για τη θεατρική χημεία τους. «Ξέρω τι θέλει με τα μάτια, δεν χρειάζεται να μου πει».

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν ισχύει η φήμη του Μπέζου ότι είναι «αυστηρός», εκείνη σχολίασε: «Η υπεραξία του η επαγγελματική είναι πάρα πολύ πάνω απ’ όλα αυτά, που είναι σε φάση κουτσομπολιού. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που λέει τη γνώμη του ανοιχτά και εγώ το θαυμάζω αυτό. Θαυμάζω τους ανθρώπους που λένε τη γνώμη τους ανοιχτά ακόμα και αν είναι δημόσια πρόσωπα. Εγώ το έχω βρει μπροστά μου [να λέω τη γνώμη μου ανοιχτά] αλλά θέλω να συνεχίσω να το κάνω. [Ο Μπέζος] δεν είναι αυστηρός, αλλά τελειομανής. Είναι ένας άνθρωπος που δημιουργεί καταπληκτικό κλίμα εργασίας, είναι εμπνευστικός και πολύ γενναιόδωρος με τους νέους ανθρώπους».

«Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που λέει τη γνώμη του ανοιχτά και εγώ το θαυμάζω αυτό»

Η Κουρούπη συνέχισε εξηγώντας πως στην Ελλάδα συνηθίζουμε να καταφεύγουμε σε δοκιμασμένες λύσεις, όταν αναζητάμε κάποιον συνεργάτη για το θέατρο ή την τηλεόραση. «Οι άνθρωποι, ειδικά στην Ελλάδα, δεν ψάχνονται από πίσω, ο Γιάννης πάντα αναζητά νέο αίμα».

Η ίδια ωστόσο παραδέχτηκε πως έχει «πληρώσει πολύ» το γεγονός ότι είναι ανιψιά του Μπέζου και της Τσαλίκη, για δύο λόγους: «Ο ένας είναι, τι ανάγκη έχεις εσύ; Θα βρεις δουλειά οπωσδήποτε. Αυτό δεν ισχύει. Με τον Γιάννη και τη Ναταλία έχω δουλέψει μόνο όταν μπορούσα μόνο εγώ να κάνω κάτι, ποτέ δεν έχω πάρει ρόλο χαριστικά». Ένα άλλο σχόλιο που έχει ακούσει είναι ότι «τα βρήκες εύκολα, εμείς είμαστε αυτοδημιούργητοι». Όταν λοιπόν πήρε τον ρόλο της στο «Εκείνες κι εγώ», φοβόταν ότι θα σχολιαζόταν η συγγένειά της με τον Μπέζο, εκείνος όμως τη διαβεβαίωσε ότι αν είναι καλή, κανένας δεν θα πει ότι πήρε τον ρόλο γιατί είναι ανιψιά του. Έτσι κι έγινε, όπως κατέληξε η Κουρούπη.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS