Ένας ακόμα χωρισμός φτάνει από το μακρινό Χόλιγουντ. Η Λίζα Μπονέ και ο Τζέισον Μομόα, μέσα από μια κοινή δήλωση στα social media, αποκάλυψαν πως είναι καιρός να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο από το 2017, διατηρούσε μια βαθιά συναισθηματική σχέση για περισσότερα από 16 χρόνια. Χωρίς δράματα και οδυρμούς – εξάλλου δεν είναι καθόλου του στιλ τους – οι ηθοποιοί εξήγησαν πως η δύσκολη εποχή που βιώνει όλος ο πλανήτης επηρέασε σημαντικά και την δική τους οικογένεια, για αυτό και αποφάσισαν το καλύτερο για εκείνη.

Τόσο ο πρωταγωνιστής του «Game Of Thrones», όσο και η star του «The Cosby Show», λίγες μόλις ώρες νωρίτερα, ενημέρωσαν τους εκατομμύρια θαυμαστές τους πως ο γάμος τους έχει λήξει. Συγκεκριμένα, μέσα από μια κοινή δημοσίευση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ανέφεραν:

«Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της εποχής… Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές δονήσεις. Έτσι, μοιραζόμαστε την οικογενειακή είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο γάμο μας». Στη συνέχεια, το ζευγάρι πρόσθεσε πως δεν προχώρησε σε αυτή την είδηση «επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας από τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε…» κατέληξαν στο τέλος.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι πρόσθεσε πως δεν προχώρησε σε αυτή την είδηση «επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας από τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε…» κατέληξαν στο τέλος.

Ο Τζέισον Μομόα και η Λίζα Μπονέ γνωρίστηκαν σε ένα τζαζ κλαμπ το 2004, έπειτα από παρότρυνση φιλικών τους προσώπων. Έκτοτε το ζευγάρι δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά, τον 13χρονο Νόα και την 14χρονη Λόλα και έζησαν πολλές ευτυχισμένες στιγμές, τις οποίες μοιράζονταν κατά καιρούς με τους διαδικτυακούς τους φίλους, οι οποίοι φαίνεται πως έμειναν έκπληκτοι με τον ξαφνικό χωρισμό του ζευγαριού.

Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Aκολουθήστε το WomanToc στο Ιnstagram

TAGS