Αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της γενιάς της και όχι άδικα. Η 27χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Red Sparrow», έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα μέσα με το sex appeal της και τις αποκαλυπτικές τις φωτογραφίες.

H ίδια είναι κορίτσι των μακρόχρονων σχέσεων όμως παρόλα αυτά στην τελευταία της συνέντευξη εξομολογήθηκε πως σιχαίνεται τη σωματική επαφή, συμπεριλαμβανομένης της απλής χειραψίας γιατί φοβάται μην κολλήσει κάποια ασθένεια!

Ο λόγος για τη Jennifer Lawrence, η οποία αποκάλυψε: «Γαβγίζω αλλά δεν δαγκώνω. Μπορεί να μιλάω συνέχεια για το πόσο μου αρέσουν τα πέη, αλλά το σεξουαλικό παρελθόν μου δείχνει ότι μου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Μπορεί να λέω ότι μου αρέσει, αλλά δεν το κάνω το σεξ. Και είμαι αρκετά σιχασιάρα με τα μικρόβια. Τα κατάφερα μέχρι εδώ χωρίς ΣΜΝ (Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα). Το πέος είναι επικίνδυνο», σχολίασε, προσθέτοντας πως πάντα φροντίζει ο άλλος να έχει κάνει σχετικές εξετάσεις πριν κάνει κάτι μαζί του. Στο παρελθόν έχει δηλώσει πως δεν της αρέσουν καν οι χειραψίες, τις οποίες θεωρεί αγένεια. 

Τέλος, παραδέχθηκε πως έχει να κάνει σεξ εδώ και πολύ καιρό. «Δεν είμαι σε σχέση. Το ξεκαθαρίζω πως δεν έχω κάνει σεξ εδώ και πολύ καιρό. Θα ήθελα να έχω σχέση. Είναι δύσκολα εκεί έξω», είπε η Lawrence.

 

TAGS