Μυστικός γάμος για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου έγινε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην Ύδρα.

Ο γάμος του τραγουδοποιού και της ηθοποιού προγραμματίστηκε, όπως φαίνεται, υπό άκρα μυστικότητα, στο αγαπημένο τους νησί και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο "Υδραία". Οι φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία ωστόσο βρίσκονταν από νωρίς στην Ύδρα για να πάρουν κλικ και στιγμιότυπα από την τελετή.

Όμως, στους παρευρισκόμενους μεταφέρθηκε πως οι νεόνυμφοι δεν επιθυμούν να κάνουν καμία δήλωση, αλλά ούτε να ποζάρουν στους φωτογράφους, γι' αυτό και δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό από την τελετή.

Μάλιστα, σε φωτογράφους και δημοσιογράφους, που ταξίδεψαν στην Ύδρα για να καλύψουν το χαρμόσυνο γεγονός, δωρίστηκε ένα μπουκάλι κρασί και μία τούρτα.

Μπορεί η επαγγελματική ζωή και των δύο να είναι μπροστά από τα φώτα αλλά επιλέγουν τις προσωπικές τους στιγμές να τις κρατούν για τους ίδιους. Το ίδιο έκαναν και για την ημέρα του γάμου τους.

Ο γάμος τελέστηκε στις 6.15 μ.μ. σε μεγάλο ξενοδοχείο της Ύδρας από τον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Γιάννη Μπελεγρή, ενώ προσκεκλημένοι του ζευγαριού ήταν άνθρωποι της οικογένειάς τους και στενοί φίλοι, όπως ο γνωστός σκηνοθέτης, Νίκος Περάκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης και η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία λέγεται ότι ήταν η κουμπάρα τους.

 

Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου έκαναν πολιτικό γάμο που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Υδραία" - το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Υδρας, που ήταν παλιό αρχοντικό και έχει ανακαινιστεί.

Το αρχοντικό Οικονόμου βρίσκεται πάνω στο λόφο με οχυρωματικό χαρακτήρα ανάμεσα στα πεύκα και έχει καταπληκτική θέα.

Δείτε φωτογραφίες από το πανέμορφο ξενοδοχείο όπου έγινε ο γάμος τους:

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: ΝDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS