Μια συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς στο Dot, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις καλοκαιρινές διακοπές «σικ συνταξιούχου» που έκανε φέτος στην Πάρο, αλλά και για τη νέα τάση, «να ανακυκλώνουμε τα παλιά μας ρούχα», προσθέτοντας πως υπάρχουν άνθρωποι με οικονομική ανάγκη και ότι «αυτός ο κορονοϊός, κατά μία έννοια, είναι ξάδερφος της ανθρωπιάς».

Συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος επιζητά την ανθρώπινη επαφή με δύο τρόπους: από τη μία, τη λάμψη και το χειροκρότημα και από την άλλη, «πιτζαμούλα, παντοφλίτσα και γούτσου γούτσου».

Πώς έχει αντιμετωπίσει ωστόσο ο κόσμος τη σεξουαλική του ταυτότητα; Έχει νιώσει αδικημένος; «Ο κόσμος μαζί μου μπορεί να παθαίνει βραχυκύκλωμα, πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει. Είμαι πολύ στάνταρ άνθρωπος. Ξυπνάω το πρωί ως ατόφιο αρσενικό, αγαπώ τις γυναίκες, και μπαίνει η θηλυκότητα μέσα μου στη διάρκεια της μέρας. Είναι φορές που πάω σε ένα εστιατόριο με φίλους ή και γκομενικά ακόμα, κοιτάζω μια υπέροχη γυναίκα και λέω, γαμώτο. Είχαμε μια παίκτρια, του έλεγα του Κουδουνάρη: Αυτή τη θέλεις; Γιατί θέλω εγώ να τη φλερτάρω. Και το εννοούσα με μία έννοια».

«Ξυπνάω το πρωί ως ατόφιο αρσενικό, αγαπώ τις γυναίκες, και μπαίνει η θηλυκότητα μέσα μου στη διάρκεια της μέρας»

Ο Γαβαλάς πρόσθεσε, ωστόσο: «Δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν για τη σεξουαλικότητά μου. Δεν μοιράζομαι όμως ποτέ τη σεξουαλική μου επιθυμία με τρίτο άτομο. Σε αυτό είμαι απόλυτος. Έχω περιεχόμενο και το εκπαιδεύω καθημερινά. Γι’ αυτό απολαμβάνω ένα σεβασμό».

Όταν ρωτήθηκε αν του λείπει το γεγονός ότι δεν έκανε οικογένεια, η απάντησή του ήταν αποκαλυπτική: «Μου λείπει και δεν μου λείπει. Γιατί πάντα είμαι με νέους ανθρώπους, πολύ νέους. Θα ήθελα βέβαια να είχα. Το παιδί μου θα ήταν τώρα 46 ετών, γιατί έχει συμβεί. Όταν συζούσα με αυτή τη σύντροφο για εννέα χρόνια, είχε πάρει διάφορα φάρμακα και το παιδί θα ήταν… και έπρεπε να το ρίξει. Το έριξε 5,5 μηνών. Πολύ θα ήθελα να είχα ένα παιδί». Σε ερώτηση αν έχει επαφή με την πρώην σύντροφό του, είπε πως «κάτι κάνει με beauty salon στη Ζυρίχη» και ότι δεν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της. «Μάλιστα μου είπε ότι την είχα “καταστρέψει” γιατί δεν μπορούσε να βρεθεί άνθρωπος σαν κι εμένα».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS