Πριν από περίπου 7 χρόνια η Σαρλίζ Θερόν υιοθέτησε ένα αγοράκι τον Τζάκσον, ανοίγοντας του με πολλή αγάπη το σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Από τότε τα Μέσα έχουν καταφέρει να τους απαθανατίσουν πολλές φορές μαζί, μόνο που τα τελευταία 4 χρόνια ο Τύπος «οργιάζει» από ποικίλα σχόλια σχετικά με το γεγονός ότι η διάσημη ηθοποιός ντύνει τον γιο της με φορέματα, φούστες και πολύχρωμα κοκκαλάκια στα μαλλιά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Θερόν απάντησε για πρώτη φορά για την συγκεκριμένη επιλογή της, εξηγώντας πως το μόνο που θέλει είναι να μεγαλώσει και τα δύο παιδιά της με αποδοχή και αγάπη. 

«Ναι, και εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: "Δεν είμαι αγόρι". Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, όπως κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να προχωράνε στη ζωή. Γεννήθηκαν έτσι και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς θα εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο», απάντησε η Θερόν στη συνέντευξή της στην Daily Mail.  

H σταρ δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει «συμβιβασμούς» όσον αφορά στην ευτυχία των παιδιών της και να λέει την αλήθεια για αυτά. Κι όπως αποκαλύπτει ο λόγος για την συγκεκριμένη απόφαση έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγάλωσε και για όλα όσα της έχει διδάξει η μητέρα της.

«Μπορείτε να κατηγορήσετε τη μαμά μου για το γεγονός ότι αυτό έμαθα να κάνω. Ξέρετε, μεγάλωσα σε μια χώρα όπου οι άνθρωποι ζούσαν με μισές αλήθειες και ψέματα και ψιθύριζαν και κανείς δεν έλεγε τα πράγματα όπως ήταν», λέει η Θερόν.  

«Μου έμαθε η μαμά μου ότι πρέπει να μιλάς και πως πρέπει να είσαι σε θέση να γνωρίζεις ότι, όταν τελειώσει αυτή η ζωή, θα την έχεις ζήσει με την αλήθεια που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και ότι από αυτό δεν μπορεί να προκύψει τίποτα αρνητικό ». 

Δες το βίντεο.

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS