Το μοντέλο διατηρεί ένα scandinavian blonde χρώμα στα μαλλιά της, που πολύ μας αρέσει. Κι ενώ τελευταία ακολουθούσε κι αυτή το μήκος των μαλλιών των ημερών κόβοντάς τα σε ένα κομψό καρέ, τελικά, έδωσε μια και έκανε την έκπληξη. Εμφανίστηκε με ένα bowl cut με βαριά αφέλεια και εντυπωσίασε τους πάντες, γιατί πέρα από το κομψό αποτέλεσμα η εικόνα της αναβαθμίστηκε σε σούπερ σύγχρονη, μεμιάς. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η Αναστασία Περράκη με το μοντέλο Έστερ Μαστρογιάννη, στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το τρεντ στα μαλλιά είναι αρκετά τολμηρό και απαιτεί συγκεκριμένο τύπο γυναίκας για να ταιριάξει όμορφα. Η Σαρλίζ Θερόν, για παράδειγμα, που το έχει κάνει κι αυτή, ορίζει το καλούπι. 

Η Σαρλίζ Θερόν, για παράδειγμα, που το έχει κάνει κι αυτή, ορίζει το καλούπι. 
Η Αναστασία Περράκη στο catwalk των MI-RO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η Αναστασία Περράκη, στα 34 της σήμερα, τόλμησε την αλλαγή και κέρδισε. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο ίνσταγκραμ, με το νέο της στυλ, σχολιάζοντας ότι μοιάζει με μανιτάρι. Μανιτάρι μαγικό, θα λέγαμε εμείς. Την μεταμόρφωση έκανε το Ιlias and staff Salon, για τις ανάγκες του σόου των Mi-Ro.

«Οι αλλαγές καμία φορά έρχονται τις ώρες που δεν τις περιμένεις και όταν κάτι είναι για να γίνει ,θα γίνει #thanku @iliasandstaff ευχαριστώ τον Ηλία για την backstage αυτή αλλαγή που κανένας από τους δυο μας δεν θα ξεχάσει και κανένας από τους δυο μας δεν περίμενε. I love it», έγραψε το μοντέλο, που όλα δείχνουν ότι πολύ ευχαριστήθηκε το νέο της «κεφάλι». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε την σε ένα βίντεο όταν μιλούσε για το GNTM:

 

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS