Η φετινή χρονιά ήταν μάλλον μία από τις δυσκολότερες στη ζωή της Maria Menounos. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βίωσε τον απόλυτο «εφιάλτη» με το πρόβλημα υγείας της μητέρας της.

Η μαμά της έκανε χημειοθεραπείες και κατάφερε να δώσει επιτυχώς τη μάχη της. Δυσάρεστα νέα όμως ξαναχτύπησαν την πόρτα της, καθώς η ίδια η Maria διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο. Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια έδωσε τη δική της μάχη και πλέον βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Το νέο της επαγγελματικό βήμα λοιπόν δεν θα αργήσει να έρθει και πρόκειται για κάτι αρκετά διαφορετικό μέχρι σήμερα. Κι όμως η Maria Menounos πρόκειται να είναι ανάμεσα στους κριτές για το Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss America.

Όπως έγινε γνωστό μαζί της θα βρίσκεται ο διευθυντής του People, Jess Cagle, η τραγουδίστρια και νικήτρια του American Idol, Jordin Sparks αλλά και ο Thoms Rhett. Οι κριτές πρόκειται να αξιολογήσουν τις διαγωνιζόμενες στον τρόπο ζωής τους, το σώμα τους, την εμφάνισή τους με βραδινό φόρεμα, τα ταλέντα τους, αλλά και τον τρόπο που θα απαντήσουν τις ερωτήσεις που θα τους τεθούν.

Επίσης, στο τελευταίο ποστ που ανέβασε στο Instagram φωτογραφίζεται με τον νευροχειρούργο Dr. Keith Black, ο οποίος την εγχείρησε και το σχόλιο της από κάτω γράφει: «Έχουμε μεγάλα όνειρα γι ανα βοηθήσουμε τον κόσμο που έχει ανάγκη. Περισσότερα σύντομα». 

 

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS