ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το μυστήριο με την Πριγκίπισσα Σαρλίν: Γιατί ζει αυτοεξόριστη;

Η εξάμηνη παραμονή της μακριά από τον πρίγκιπα Αλβέρτο και οι φήμες για διαζύγιο.

Το μυστήριο με την Πριγκίπισσα Σαρλίν: Γιατί ζει αυτοεξόριστη;

Έσπασε την «σιωπή» της η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό λίγες ημέρες νωρίτερα, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Γιοχάνεσμπουργκ, αποκαλύπτοντας πότε θα επιστρέψει στο σπίτι της και την οικογένειά της. Η πριγκίπισσα Σαρλίν, που παραμένει στην γενέτειρά της, Νότιο Αφρική, από τα μέσα του Μαρτίου εξήγησε εκτενώς τον λόγο της απουσίας της από το πριγκιπάτο καθώς και ότι αναμένει την επιστροφή της στα πριγκιπικά της καθήκοντα μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Ο λόγος που κράτησε την εντυπωσιακή πριγκίπισσα τόσους μήνες μακριά από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, και τα 6χρόνα δίδυμα της, πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, είναι η σοβαρή λοίμωξη που υπέστηκε όταν η ίδια υποβλήθηκε σε ανύψωση ιγμορείου και οστικού μοσχεύματος πριν από το ταξίδι στη Νότια Αφρική. «Είμαι φοβερά απογοητευμένη που δεν είμαι μαζί με τα παιδιά μου, αλλά είμαι αναγκασμένη να παραμείνω στη Νότιο Αφρική, εξαιτίας μιας σοβαρής μόλυνσης στα ιγμόρεια, επειδή χρειάζομαι χειρουργικές επεμβάσεις», ανέφερε.

«Είμαι φοβερά απογοητευμένη που δεν είμαι μαζί με τα παιδιά μου, αλλά είμαι αναγκασμένη να παραμείνω στη Νότιο Αφρική, εξαιτίας μιας σοβαρής μόλυνσης στα ιγμόρεια, επειδή χρειάζομαι χειρουργικές επεμβάσεις», ανέφερε.

Η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης βρέθηκε τον Μάρτιο στον τόπο καταγωγής της για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού, παραχωρώντας τώρα την συνέντευξη από την επαρχία Κουαζούλου Νατάλ. «Είναι η μεγαλύτερη περίοδος που βρίσκομαι μακριά από την Ευρώπη, που έχω αφήσει μόνα τα παιδιά μου, όμως επικοινωνώ μαζί τους στο FaceTime τις περισσότερες μέρες και αυτά με έχουν επισκεφθεί εδώ και θα έρθουν ξανά, μετά το χειρουργείο μου», δήλωσε η 43χρόνη πριγκίπισσα που ενώ είχε προγραμματίσει το ταξίδι της να διαρκέσει 10 με 12 ημέρες, κράτησε μέχρι στιγμής 6 ολόκληρους μήνες.

Όπως επισήμανε, η ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί της ζήτησε να παραμείνει στον τόπο καταγωγής της ώστε να μην υπάρξουν επιπλοκές μέχρι την πλήρη ανάρρωσή της. «Χρειάζεται χρόνος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχω, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, όμως δεν γίνεται να επισπεύσω την ίαση και έτσι έχω καθηλωθεί στη Νότιο Αφρική μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου», εξήγησε η πριγκίπισσα του Μονακό, προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «Είμαι Αφρικανή στην καρδιά και είμαι περήφανη γι' αυτό».

«Είμαι Αφρικανή στην καρδιά και είμαι περήφανη γι' αυτό».

Παρά τις εξηγήσεις που έδωσε η πριγκίπισσα Σαρλίν, ο γαλλικός τύπος δεν φαίνεται να έχει πειστεί ιδιαίτερα από τις «δικαιολογίες» της. Οι φήμες περί ρήξεων ανάμεσα σε εκείνη και τον Αλβέρτο συνεχώς αυξάνονται, ειδικά έπειτα από την χωριστή επέτειο που πέρασε το πριγκιπικό ζευγάρι στις αρχές του Ιουλίου, όπου και συμπλήρωνε 10 χρόνια γάμου. «Είναι η Σαρλίν και ο Αλβέρτος του Μονακό στα πρόθυρα διαζυγίου;» ανέφερε το γαλλικό περιοδικό Madame Figaro σε σχετικό αφιέρωμα.

Κεντρική φωτογραφία: EPA/ERIC GAILLARD

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024