Πριν από μερικά χρόνια η Ρούλα Ρέβη απέκτησε τα δίδυμα παιδιά της, καρπός του έρωτα της με τον σύντροφο της ζωής της, Αποστόλη Τότσικα.

Φαίνεται ότι η ίδια δέχεται πολλές ερωτήσεις από διάφορες νεές μητέρες, οι οποίες είτε έχουν ήδη, είτε περιμένουν δίδυμα, και οι οποίες δηλώνουν εξαιρετικά αγχωμένες από κάποια σχόλια του κοντινού τους περίγυρου.

Έτσι η γνωστή φωτογράφος πήρε την απόφαση να σχολιάσει την έντονη κριτική που συχνά ασκούν οι μαμάδες μεταξύ τους με ένα βίντεο στο ίνσταγκραμ, το οποίο είναι αληθινά αποστομωτικό και αποτελεί τροφή για σκέψη τόσο για όλες εκείνες τις μαμάδες που αγχώνονται και στεναχωριούνται από την κριτική, όσο και για εκείνες που σχολιάζουν και κρίνουν με τεράστια ευκολία τις άλλες.

Τι είπε, λοιπόν, η Ρούλα Ρέβη:

«Με ρωτάτε συνέχεια αν είναι δύσκολη η ζωή με δίδυμα παιδιά. Πολλές γυναίκες μου ζητάνε να τις ενθαρρύνω, γιατί περιμένουν δίδυμα και ο περίγυρος τους τις απογοητεύει μάλλον τις τρομάζει θα έλεγα . Και εγώ λέω πως η ζωή σου δίνει ό,τι μπορείς να αντέξεις και πως ο καθένας έχει μια άποψη μόνο που μερικές φορές την έχει χωρίς την εμπειρία. Άλλες πάλι γυναίκες μου λένε πως φοβούνται ότι τα μοναχοπαίδια τους θα γίνουν κακομαθημένα χωρίς αδέρφια και πως δεν θα μάθουν ποτέ να μοιράζονται, άλλες πάλι ανησυχούν πως αν κάνουν παιδιά με διαφορά ηλικίας μεγάλη μεταξύ τους δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν και να κάνουν παρέα, άλλες πάλι έχουν βγάλει το μαμαδόμετρο και μας δίνουν οδηγίες λες και τα κάνουμε όλα λάθος. Λοιπόν κανείς δεν ξέρει τίποτα, αυτό λέω εγώ. Πας με γνώμονα την αγάπη και την παρουσία σου. Η παρουσία είναι ίσως η μοναδική λέξη που όλες θα έπρεπε να έχουμε κοινό παρονομαστή σαν μαμάδες. Αν εγώ έχω δίδυμα που μοιράζονται τα πάντα με απόλυτη αγάπη και δόσιμο, αν εσύ έχεις ένα παιδί μόνο που νομίζει πως είναι το κέντρο του κόσμου, αν έχεις 2 ,3, 5, 6 παιδιά ποιος είναι ο στόχος σου; Είναι να είσαι παρούσα, να είσαι εκεί όσο περισσότερο μπορείς φυσικά. Μην βάζεις πρόγραμμα, αυτό ξέρω μόνο να πω, ποσά παιδιά θα σου φέρει η ζωή αυτό δεν έχει πρόγραμμα. Έχει όμως σχέδιο και πλάνο η αγάπη που θα δώσεις, η ποιότητα χρόνου που θα δώσεις και το μαμαδόμετρο ας το βάλουν μερικές στο συρτάρι. Δεν μετράμε εδώ ποιος το κάνει καλύτερα και ποια έχει το καλύτερο πρόγραμμα. Εξάλλου πότε αγάπησε κανείς με πρόγραμμα; Ποτέ. Αυτά για τις γυναίκες που με ρωτάνε και στέλνω την αγάπη μου».

Δείτε την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS