Η Σάρα μόλις βγήκε από την πύλη έτρεξε στην αγκαλιά του μπαμπά της, ξέσπασε σε κλάματα και εκείνη, αλλά και εκείνος, αφού είχαν να βρεθούν και να μιλήσουν 4 μήνες. Στην συνέχεια μπήκε η μαμά της με το παστίτσιο το οποίο ξεκίνησε αμέσως να τρώει.

Η Σάρα όσο ήταν στο Survivor, αυτό που είχε καταφέρει είναι να μην πει κανένας κακό λόγο για εκείνη και να μην μπορεί κανείς να της προσάψει τίποτα. Αυτό έκανε και τώρα που γύρισε από το παιχνίδι. «Μόλις βγήκα από το παιχνίδι, το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να φάω σοκολάτα. Ακούγατε κι εσείς που έλεγα συνέχεια ότι θέλω σοκολάτα. Μετά πήρα αμέσως τους γονείς μου γιατί ήθελα να τους ακούσω!«, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε…» Το παιχνίδι για μια γυναίκα είναι πολύ δύσκολο. Εγώ σε κιλά είμαι ίδια, εκτός του ότι έχω πρηστεί γιατί είχα γυναικολογικές δυσκολίες. Μία γυναίκα όμως ταλαιπωρείται πολύ, καθώς πονάει γυναικολογικά, πρήζεται, η ψυχολογία της δεν είναι καλά...»

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για το τι συνέβη με τον Μάριο εκείνη την ημέρα με την κατσαρόλα. «Άντε μωρέ! Με τον Μάριο είχαμε πολύ καλή σχέση, τον αγαπώ πολύ! Τώρα για εκείνη την ημέρα, εγώ ξύπνησα κουρασμένη, δεν έπλυνα καλά την κατσαρόλα και τσαντίστηκε…Εε τι να κάνουμε, σαν άνθρωπος κι εγώ είχα δικαίωμα να ξυπνήσω μία φορά και να μην θέλω ή να μην πλύνω καλά την κατσαρόλα…Εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ όταν έφυγε η Ελισάβετ από το παιχνίδι. Έχουμε ζήσει μαζί εμπειρίες ζωής!»

Και συνέχισε μιλώντας για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Δεν μου φάνηκε παράξενο, ούτε περίεργο ότι διάλεξε εμένα για να πάμε βόλτα με το αμάξι! Δεν ξέρω τι ακούγεται αλλά ήταν πολύ προσεκτικός οδηγός, οδηγούσε πάρα πολύ καλά! Εμένα ο Γιώργος όσο ήμασταν στο ίδιο νησί μου φάνηκε πάρα πολύ καλό παιδί! Μας πρόσεχε, μας κερνούσε Ντανοπιτάκια τα οποία θέλω να σας πω ότι είναι εκπληκτικά! Είναι ένας φοβερός παίκτης, στην ουσία όταν τον διώξαμε εμείς, ήταν λες και κάναμε δώρο στους Διάσημους!», είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Σπαλιάρα που ειδικά η ομάδα των Μαχητών δεν έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι’αυτόν. «Ο Γιάννης, ο σφάχτης της καρύδας… Ο Γιάννης είναι από τα καλύτερα παιδιά. Πολύ χιούμορ, άκακος!».

Δείτε όλες τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή: youweekly.gr

TAGS