ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το έχει κάνει και αυτό. Eίδαμε για πρώτη φορά τον σύζυγο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Κι όμως η κριτής του GNTM είναι παντρεμένη εδώ και 3,5 χρόνια.

Το έχει κάνει και αυτό. Eίδαμε για πρώτη φορά τον σύζυγο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε ξαφνικά στις ζωές μας μέσα από το Greece's Next Top Model και άρχισε από το πουθενά να δηλώνει ότι έχει δοκιμάσει τα πάντα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της. Τόσο πολύ που κατέληξε viral στο Twitter και στις σατιρικές σελίδες στα social media.

Mήπως όμως το κορίτσι που μάθαμε ως κριτή στο GNTM και δηλώνει επιτυχημένο μοντέλο που ζει στη Νέα Υόρκη και κάνει μία πετυχημένη διεθνή καριέρα, έχει όντως κάνει πολύ περισσότερα από αυτά που φανταζόμασταν και δικαιολογεί το νεαρό της ηλικίας της; Δεν ξέρουμε αν όντως ήταν καλή στη χημεία, αν πράγματι έχει κάνει ελεύθερη πτώση, αν όντως έχει ασχοληθεί στη ζωή της με μετοχές (ναι, τα έχει δηλώσει όλα αυτά ένα-ένα), πάντως όλα δείχνουν πως έχει κάνει κάτι άλλο, το οποίο δεν είχε αποκαλύψει μέχρι σήμερα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει παντρευτεί πριν από 3,5 χρόνια στο Λος Άντζελες και μάλιστα δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία διαζυγίου με τον πρώην σύντροφο της, τον αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο πλέον ζουν σε διάσταση.

Το έχει κάνει και αυτό. Eίδαμε για πρώτη φορά τον σύζυγο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, με την Ηλιάνα να δηλώνει σε παλαιότερη συνέντευξη της πόσο δύσκολο είναι να έχεις σχέση από απόσταση. Παντρεύτηκαν πριν από περίπου 3,5 χρόνια στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Αν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφεύγει με κάθε τρόπο να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, λέγοντας ότι αυτά είναι ζητήματα που θα ήθελε να κρατήσει για τον εαυτό της, κάποιες πρώτες εικόνες από την ημέρα του γάμου της είδαν σήμερα το πρωί τα φώτα της δημοσιότητας, μέσα από την εκπομπή του Alpha Happy Day.

Δείτε τις εικόνες, όπως προβλήθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.