Η Βικτόρια Μπέκαμ εκτός από αγαπημένη σχεδιάστρια και fashion icon, είναι καλή σύζυγος και μητέρα 4 παιδιών. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει κρύψει ποτέ το θαυμασμό και το σεβασμό στο πρόσωπο του Ντέιβιντ και την υπερβολή αγάπη της για τους γιους της και την κόρη της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, και παρόλα που δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή με την οικογένειά της, η Βικτόρια αποκάλυψε το μοναδικό πράγμα που δε θα επιτρέψει στη μικρή της κόρη να φορέσει, ακόμα και όταν μεγαλώσει. Δε θα αφήσει την 7χρονη Χάρπερ να δοκιμάσει ούτε για αστείο τα παλιά κοστούμια, που φορούσε ως Posh στις Spice Girls, καθώς είναι ιδιαίτερα σέξι και προκλητικά.

Δε θα αφήσει ποτέ την 7χρονη Χάρπερ να δοκιμάσει ούτε για αστείο τα παλιά κοστούμια, που φορούσε ως Posh στις Spice Girls, καθώς είναι ιδιαίτερα σέξι και προκλητικά.

Συγκεκριμένα, η ιέρεια της μόδας ανέφερε: «Ήμουν έκπληκτη όταν κατάλαβα το πόσο γυμνές ήταν οι στολές που βάζαμε τότε». Αυτά τα εκκεντρικά κοστούμια περιλάμβαναν στολές «γάτας», δερμάτινα αποκαλυπτικά κορμάκια και φυσικά, τα μικροσκοπικά φορέματα Gucci που άφηναν ακάλυπτα τα υπέροχα πόδια της Posh.

Εξάλλου, η ίδια η Βικτόρια έχει κλείσει το κεφάλαιο των Spice Girls και έχει γυρίσει σελίδα ως σχεδιάστρια του δικού της πετυχημένου brand.

Δείτε ένα βίντεο με τις εμφανίσεις της Χάρπερ μέσα στο 2018:

 

TAGS