ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το ένα και μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνει η Σοφία Λόρεν: Είναι ίσως αναπάντεχα συμβατικό

«Ήταν το όνειρο της ζωής μου, που κουβαλάω ακόμα μέσα μου». Σε νέα συνέντευξή της κατέρριψε επίσης ένα μύθο για τη σχέση της με τον Κάρι Γκραντ.

Το ένα και μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνει η Σοφία Λόρεν: Είναι ίσως αναπάντεχα συμβατικό

Η σχέση της με τον Κάρι Γκραντ, στα γυρίσματα της ταινίας «The Pride and the Passion» (1957, συμπρωταγωνιστούσε επίσης ο Φρανκ Σινάτρα) ήταν ένα από τα πιο φημισμένα ειδύλλια στον κόσμο του θεάματος. Τώρα, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Radio Times, σε ηλικία 86 ετών, η Σοφία Λόρεν διέψευσε τον μύθο ότι της είχε κάνει πρόταση γάμου στο κινηματογραφικό σετ: «Ο Κάρι Γκραντ ήταν ένας πολύ όμορφος άντρας και υπέροχος ηθοποιός, αλλά δεν μου έκανε πρόταση γάμου» είπε.

Υπήρχαν άλλωστε πολλοί ανασταλτικοί παράγοντες. Και το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο ο Γκραντ ήταν παντρεμένος με την τρίτη γυναίκα του, και η μεγάλη διαφορά ηλικίας του από τη Σοφία Λόρεν (30 χρόνια), η οποία την εποχή του ειδυλλίου τους ήταν 23. Επιπλέον, η Λόρεν ετοιμαζόταν, τότε, να παντρευτεί τον κινηματογραφικό παραγωγό Κάρλο Πόντι.

Παρόλο που Γκραντ και Λόρεν ακολούθησαν τελικά διαφορετικούς δρόμους, ή ίσως ακριβώς γι’ αυτό, το πάθος τους πήρε διαστάσεις θρύλου. «Θα είσαι στις προσευχές μου» της έγραφε ο Γκραντ σε μια επιστολή. «Αν με σκέφτεσαι και προσεύχεσαι μαζί μου, για το ίδιο πράγμα και τον ίδιο σκοπό, όλα θα είναι σωστά και η ζωή θα είναι καλή».

Παρόλο, πάντως, που δεν μετάνιωσε που επέλεξε τον Πόντι, με τον οποίο μάλιστα παρέμεναν παντρεμένοι μέχρι τον θάνατό του το 2007, αν ξαναέκανε τον γάμο τους από την αρχή θα άλλαζε ένα και μοναδικό πράγμα: θα φορούσε λευκό νυφικό. «Είναι δύσκολο να λες ότι δεν μετανιώνεις για τίποτα. Στη ζωή, πάντα ζεις πολλές εμπειρίες, αλλά ανέκαθεν προσπαθούσα να ζω χωρίς ενοχές» σχολίασε, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι έζησα γαλήνια. Είχα όλα όσα ήθελα, μια υπέροχη οικογένεια με όμορφα παιδιά και όμορφα εγγόνια. Αυτό για το οποίο μετανιώνω κάπως είναι που δεν παντρεύτηκα με λευκό νυφικό. Ήταν το όνειρο της ζωής μου, που κουβαλάω ακόμα μέσα μου».

Δείτε τη μεταμόρφωση της Σοφίας Λόρεν από 3 έως 84 ετών:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

EPA PHOTO AFPI/PHIL CARPENTER

Read Next

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.