Ο Γιώργος Καράβας, το φετινό, φρέσκο πρόσωπο της ελληνικής ΤV και coach του GNTM, έχει ήδη κάνει το αναμενόμενο γκελ στο κοινό και έχει ξεχωρίσει για το προσωπικό του στυλ. 

Έτσι, αποφάσισε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις γύρω από αυτό και μίλησε για τα μαλλιά του, για τα μούσια του και για τη φιλοσοφία του πίσω από την εικόνα του, με μία ανάρτηση στο ίνσταγκραμ. 

«Επειδή πολύς κόσμος με ρωτάει για τα μαλλιά μου, θα ήθελα να γνωρίζετε το εξής: Το 2010 και ενώ είχα τελειώσει από τη θητεία μου στο Ναυτικό, αποφάσισα να αφήσω ξανά τα μαλλιά μου να μακρύνουν, μαζί με τα γένια που είχα ήδη κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο σώμα. Ήταν η εποχή που πειραματιζόμουν με το προσωπικό μου στυλ. Τα γένια ήταν κάτι που δεν το έβλεπες σχεδόν πουθενά τότε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε άτομα του χώρου, που ακόμα και τώρα έχω πολύ υψηλά σε εκτίμηση και αγάπη (Νικόλας Γεωργίου, Παρασκευάς Μπουμπούρακας κ.ά.) Σημείο αναφοράς στην επιλογή του κουρέματος μου ήταν το τοπ μόντελ Jon Kortajarena που μέχρι και τώρα, προσωπικά μιλώντας, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο κομμάτι men’s fashion. Έκτοτε δεν έχουν υπάρξει σημαντικές αλλαγές σε αυτό το στυλ, γιατί πολύ απλά αυτό είμαι εγώ, πράγμα το οποίο με έχει οδηγήσει επαγγελματικά και προσωπικά στο σήμερα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

Ο Γιώργος Καράβας τα τελευταία 8 χρόνια είναι παντρεμένος με τη Ραφαέλα Ψαρού Μαυράκη και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

 

 

TAGS