Μία λεπτομερή εικόνα από την πραγματική της ζωή αποφάσισε να δώσει η Billie Eilish στο κοινό της, παρουσιάζοντας το σπίτι της, την οικογένειά της αλλά και την προσωπική πορεία της προς τη δόξα στο νέο ντοκιμαντέρ «Billie Eilish: The World's A Little Blurry».    

Το νέο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί στο Apple TV+, φέρνει στο φως νέα στοιχεία για τα όσα θα δουν στη μικρή οθόνη οι φανατικοί θαυμαστές της19χρονης τραγουδίστριας και συνθέτριας, αναδεικνύοντας την πορεία της από την αφάνεια στην απόλυτη φήμη.   

Από την ηχογράφηση του πρώτου άλμπουμ της στο κρεβάτι του παιδικού δωματίου της με τον αδερφό της και μουσικό παραγωγό, Finneas, μέχρι τον αντίκτυπο που έχει στους πιστούς φανς της, ο σκηνοθέτης R. J. Cutler εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους η Billie Eilish «χρησιμοποίησε» τους φόβους και τις τραυματικές εμπειρίες της για να κατακτήσει την αποδοχή μέσω της τέχνης της.   

Το πρώτο τρέιλερ για το «Τhe World's A Little Blurry»:

«Κοιτάζω το πλήθος και βλέπω πως ο καθένας ξεχωριστά περνάει κάτι», λέει η τραγουδίστρια στο νέο τρέιλερ. «Έχω το ίδιο πρόβλημα. Σκέφτηκα, "γιατί να μην το μετατρέψω αυτό σε τέχνη αντί απλώς να ζω μαζί του;"».   

Το ντοκιμάντερ εστιάζει τόσο στη ραγδαία άνοδο της Eilish όσο και στη στενή σχέση της με την οικογένεια της, παρουσιάζοντας σε πρώτο πλάνο το πόσο δεμένη είναι με τους γονείς της. Μάλιστα σε μία σκηνή τη βλέπουμε να ξυπνά στο κρεβάτι τους και να σχολιάζει στην κάμερα: «Αυτό είναι το κρεβάτι των γονιών μου. Κοιμάμαι εδώ γιατί φοβάμαι τα τέρατα».

Επιπλέον το ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα μιλάει για τον μεγάλο αντίκτυπο που είχε στην ψυχολογία πολλών νέων ατόμων η εμφάνιση της Eilish στα μουσικά πράγματα, αλλά και το γεγονός ότι η ίδια μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της περιπέτεια με την κατάθλιψη, επηρεάζοντας τελικά θετικά εκατοντάδες ανθρώπους της ηλικίας της.

«Παιδιά, πρέπει να είστε καλά επειδή όλοι σας είστε ο λόγος που είμαι εγώ καλά», ακούγεται να λέει σε ένα απόσπασμα από συναυλία της με το πλήθος να παραληρεί για εκείνη.

Το δεύτερο τρέιλερ:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS