Πριν από περίπου δύο χρόνια ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μηχανή στην οποία επέβαινε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ΚΑΤ, με σπασμένο το αριστερό πόδι και σοβαρά τραυματισμένο το δεξί γόνατο, όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία.

Σε νέα συνέντευξη που έδωσε στο «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε για τη ζωή του στην εξοχή, όπως έχει διαμορφωθεί αυτή στη στιγμή με το lockdown, αλλά και τα μαθήματα που αποκόμισε από εκείνη την εμπειρία που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Χαρακτήρισε την τωρινή κατοικία του «ένα πολύ ωραίο σπίτι στον παράδεισο. Ήμουν ένα παιδί του δρόμου και των δρόμων, όχι της πόλης αλλά ούτε και του σπιτιού. Πολλές φορές η ανάγκη σε κάνει να επιλέξεις κάποια πράγματα ή προσδιορίζει τους στόχους σου. Άρα η ανάγκη, αυτό τον καιρό με τον κορονοϊό, οδηγεί τους ανθρώπους σε κάποιες αποφάσεις. Εμένα μου επέτρεψε να έρθω εδώ πέρα και να φυλάω και κάποια χρήματα στην τσέπη μου».

«Πολλές φορές η ανάγκη σε κάνει να επιλέξεις κάποια πράγματα ή προσδιορίζει τους στόχους σου».

Σχετικά με το τροχαίο ατύχημά του, είπε: «Την περίοδο που έγινε υπήρχαν διάφορα πράγματα που με πίεζαν. Ίσως ήταν ένας λόγος να μου πει, κάτσε, αγορίνα μου, κάτω, κάτσε στο κρεβατάκι σου, ξεκουράσου, ξαναφτιάξε τα μέλη σου να περπατήσεις με μια νέα περπατησιά. Ήταν μια ευλογημένη στιγμή».

Όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του, φαίνεται πως έχει υποστεί πλήγμα και η δική του επαγγελματική ζωή από την πανδημία, αφού είπε στη δημοσιογράφο: «Ακυρώθηκαν τρεις ταινίες που είχα συζητήσει. Για τηλεόραση φέτος δεν μου είπαν κάτι. Αυτό δείχνει κάτι όχι για την κατάσταση τη δικιά μου, αλλά την κατάσταση του χώρου μου. Η πληρωμή για μένα [από τη δουλειά μου] είναι περισσότερο ηθική. Μια τέτοια δουλειά ήταν για μένα περισσότερο χαρά παρά πίκρα. Ευχαριστώ τη ζωή που μου έφερε το "Κάτω Παρτάλι", χωρίς να σημαίνει όμως ότι είναι το μόνο πράγμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθούμε».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS