Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για τη μάχη του με το αλκοόλ, τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν ήταν εθισμένος, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που το ξεκίνησε στην ηλικία των 15.

Ο αγαπητός ηθοποιός, σε μια συζήτηση στην οποία κυριαρχεί η ειλικρίνεια, θυμάται στιγμές από τη ζωή του που τον καθόρισαν και εξομολογείται τις φοβίες και τους εφιάλτες που τον βασάνιζαν από τα παιδικά του χρόνια. Παραδέχεται την αδυναμία που έχει στην κόρη του και στον εγγονό του, ενώ θυμάται την ειδική δυσκολία της πρώτης κινηματογραφικής εμφάνισής του, καθώς και το λάθος που έγινε στο όνομά του στους τίτλους της ταινίας.

Ακόμη, αποκαλύπτει ποιος τον ενέπνευσε, ώστε να υποδυθεί τον Θοδωρή στην τηλεοπτική σειρά που τον έκανε διάσημο, το «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς».

Μιλάει, επίσης, με συγκίνηση για την πολύχρονη μάχη του με το αλκοόλ, που, όπως χαρακτηριστικά λέει, είναι «τοκογλύφος» και για το «ευχαριστώ» που οφείλει στη γυναίκα, η οποία τον βοήθησε να το παλέψει και να το ξεπεράσει.

Φυσικά, από μια κλασική αντροπαρέα, δεν λείπει η κουβέντα… για γυναίκες και για μπάλα, γύρω από το κλασικό δίλημμα «Ρονάλντο ή Μέσι»;

«Για μένα ήταν εύκολο να μοιραστώ ότι ήμουν αλκοολικός. Πειθαρχημένος είμαι μόνο στη δουλεια. Το κλικ που με έκανε να πάω στους  Ανώνυμους Αλκοολικούς ήταν ότι πίστεψα ότι μόνος μου δεν θα τα καταφέρω. Η πρώτη μέρα ήταν στις 7 Σεπτεμβρίου 1999, όταν έγινε ο σεισμός. Την τρίτη μέρα νιώθω ότι θέλω να πιω και αντί να το κάνω βρήκα το τηλέφωνο των ΑΑ. Τη γυναίκα μου την έπιασαν κλάματα. Έκλεισα ραντεβού, με υποδέχτηκε ένας άνθρωπος αλκοολικός εκεί, μου κάνει μια συνέντευξη, καταλαβαίνει ότι είμαι για τα μπάζα και μου λέει “Έλα”» είπε μέσα σε όλα όσα παραδέχτηκε. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ:

 

 

 

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

TAGS