«Η Κυρία Επιθεώρηση» λέγεται η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ζέτα Δούκα και Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Οι δύο πολύ αγαπημένες και ταλαντούχες ηθοποιοί, συνεργάζονται επί σκηνής, έπειτα από αρκετά χρόνια, και η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνουν ιδιαίτερα, μιας και η χημεία ανάμεσά τους, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Πρόσφατα μάλιστα, οι δύο πρωταγωνίστριες, απασχόλησαν όχι μόνο τα Μέσα, αλλά και την ελληνική κοινωνία γενικά, με τις καταγγελίες εναντίον συναδέλφων τους, την περίοδο των μεγάλων αποκαλύψεων, οι οποίες ξεκίνησαν με τη θαρραλέα εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη Ζέτα Δούκα να παραδέχεται με δάκρυα στα μάτια την κακοποιητική συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και τον σάλο που προκλήθηκε στη συνέχεια. Σήμερα, αρκετούς μήνες μετά, οι δύο ηθοποιοί συζητούν για την ταραγμένη εκείνη περίοδο στη ζωή όχι μόνο τη δική τους, αλλά και πολλών άλλων γυναικών.

Σήμερα, αρκετούς μήνες μετά, οι δύο ηθοποιοί συζητούν για την ταραγμένη εκείνη περίοδο στη ζωή όχι μόνο τη δική τους, αλλά και πολλών άλλων γυναικών.

«Την περίοδο των πρώτων μηνών δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αν δεν είχα την ψυχανάλυση να με βοηθήσει, αυτή τη στιγμή θα ήμουν σε πολύ βαριά κατάθλιψη» παραδέχεται η Ζέτα Δούκα.

«Ξέρεις μπορεί ο κόσμος να αντλεί δύναμη από εμάς, αλλά κι εμείς αντλούμε από τον κόσμο. Όταν γέννησα το δεύτερο παιδί μου, είχα αρχίσει να πέφτω επικίνδυνα. Αυτό που με συνέφερε, ήταν η σκέψη, ότι αν εγώ πέσω, τι θα κάνουν οι γυναίκες που με ακολουθούν και με εμπιστεύονται;», λέει η Πηνελόπη.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS