Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει αποσυρθεί από τον κόσμο της τηλεόρασης και δίνει πλέον το «παρών» κυρίως μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram, όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από την εναλλακτική ζωή του μέσα στη φύση, στο «ησυχαστήριό του» όπως το αποκαλεί. Έδωσε όμως μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk», στον Alpha, όπου μίλησε για μια ερωτική απογοήτευση που σημάδεψε τη ζωή του, αλλά και τη μεγάλη αγάπη που βρήκε στο πρόσωπο της γυναίκας του.

«Βρισκόμαστε στο ησυχαστήριό μου, κάπου κοντά στην Αθήνα. Είναι ο χώρος όπου αναπνέω, όπου θα έπρεπε να αναπνέουμε όλοι κανονικά» λέει ο ηθοποιός και στη συνέχεια θυμάται τα παλιά: «Την ημέρα που είχε πρεμιέρα το μεγάλο σίριαλ που με έκανε ιδιαίτερα γνωστό, το “Ντόλτσε Βίτα” το 1995, είχα έναν μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα με την οποία ήμασταν μαζί τότε. Και ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω απ’ τη γη. Τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν χρόνια αργότερα, σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος».

«Όταν έφτασε η συζήτηση στην ομορφιά της μου είπε μια θεϊκή ατάκα: η ομορφιά μου είναι ένα κοστούμι που μου έκανε δώρο ο Θεός. Από εκεί και πέρα έχει σημασία τι κάνεις. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό»

«Οχτώ χρόνια περνούσες τις μαύρες σου εξαιτίας ενός χωρισμού» συμπέρανε ο δημοσιογράφος και ο Ευθυμιάδης συμφώνησε. Όμως τελικά βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο της τωρινής γυναίκας του, Άννα Δημητρίεβιτς. «Η γυναίκα της ζωής μου ήταν μοντέλο, δούλευε στο Μιλάνο, την έστειλαν για μια δουλειά στην Ελλάδα και μόλις ήρθε σε αυτή τη χώρα λέει, εγώ εδώ θέλω να ζήσω. Ήταν και ηθοποιός, γνωριστήκαμε στη σειρά του Μανούσου ΜανουσάκηΓια την Άννα”. Όταν έφτασε η συζήτηση στην ομορφιά της μου είπε μια θεϊκή ατάκα: η ομορφιά μου είναι ένα κοστούμι που μου έκανε δώρο ο Θεός. Από εκεί και πέρα έχει σημασία τι κάνεις. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. […] Από τη στιγμή που είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου, δεν έχω ξαναακουμπήσει άλλη».

Και τι θα απαντούσε σε κατηγορίες ότι αφού εξασφαλίστηκε οικονομικά, τώρα έχει στραφεί σε μια εναλλακτική ζωή; «Δεν έχω καμία καβάτζα οικονομική», απάντησε, «ούτε κληρονομιά ούτε λεφτά στο εξωτερικό, είμαι κι εγώ όπως όλοι οι άνθρωποι».

Δείτε αποσπάσματα της συνέντευξης του Θανάση Ευθυμιάδη:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS