Η φιλιά της Ζέτας Δούκα με την Μαρία Ναυπλιώτου είναι πλέον τόσο γνωστή όσο και εκείνες. Οι δύο διάσημες ηθοποιοί κάνουν κολλητή παρέα και ανεβάζουν αρκετές κοινές φωτογραφίες στο ίνσταγκραμ τόσο από χαλαρωτικές στιγμές τα Σαββατοκύριακα όσο και από κοινές τους εξόδους.

Αυτή την περίοδο κάνουν μαζί διακοπές στα Χανιά της Κρήτης, ένα μέρος που αγαπούν ιδιαίτερα. Από εκεί η Ζέτα Δούκα ανέβασε μία πολύ τρυφερή, καλοκαιρινή φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τις δύο φίλες τυλιγμένες στην πιο σφιχτή, ζεστή αγκαλιά. 

Μέσα στα μαγιό τους, με φόντο ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα δείχνουν χαλαρές και ευτυχισμένες: «Αυτό το κορίτσι το αγαπώ! Είναι θησαυρός πραγματικός, από τα δώρα που σου έρχονται στη ζωή κάποια στιγμή και την ευχαριστείς κάθε μέρα... Εύχομαι να ζήσουμε πολλά ανέμελα καλοκαίρια (στην Κρήτη που μας αρέσει κι αλλού) και να περνάμε πάντοτε όμορφα, με λίγα και καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Με την σειρά της, η Μαρία Ναυπλιώτου δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία, όπου στην παρέα τους είναι και ο σύζυγος της Ζέτας Δούκα, Μιχάλης Χατζαντωνάς.

«Η ζωή είναι όμορφη μόνο όταν την μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου. Την οικογένεια που διαλέγεις να περνάς ότι η ζωή σου φέρνει. Έτσι νιώθεις ασφαλής και ευτυχισμένος. Σε όλα όσα ζούμε και όλα όσα θα έρθουν. Καλοδεχούμενα» έγραψε στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο ίνσταγκραμ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS