Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίαα Realnews και μίλησε μεταξύ άλλων για το χώρο της υποκριτικής, τα νέα δεδομένα στη showbiz και για τις καριέρες που χτιζονται μέσα από τα social media. Η ηθοποιός εξήγησε το λόγο που δεν ασχολείται επί προσωπικού με τα μέσα κοινινωνίκης δικτύωσηςκαι έχει μόνο μια σελίδα στο Facebook που αφορά στο θέατρο «∆ανδουλάκη».

(Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη)

Κοιτώντας πίσω, τι σου λείπει πιο πολύ;

Αχ, είναι τόσα που µου λείπουν. Οι δικοί µου, ο Μάριος, οι φίλοι που χάθηκαν. Τόσοι αποχωρισµοί , τόσα πολλά αντίο… Ξέρεις τι άλλο µου λείπει; Η επαφή που υπήρχε ανάµεσα στους ανθρώπους, που τώρα πια έχει δώσει τη θέση της στα µηχανήµατα : το internet, τα social media, τα κινητά. Έχουν «εγκλωβιστεί» οι περισσότεροι στην… εικονική πραγµατικότητα των social media. Ζουν, ερωτεύονται και µαλώνουν, κριτικάρουν και υπάρχουν µέσα από αυτά, σαν να µην υπάρχει ζωή εκεί έξω. Σηµεία των καιρών.

Εσύ δεν έχεις ενδώσει στα social…

Κι ούτε πρόκειται. Εχει φτιαχτεί µια σελίδα για το θέατρο «∆ανδουλάκη» στο Facebook για να προωθούνται οι παραστάσεις µας. Πέραν τούτου, ουδέν. Αυτοµαστιγώθηκα για να µάθω να στέλνω email και µηνύµατα στο κινητό, λόγω της δουλειάς, αλλά, όχι, δεν µε αφορούν τα social media.

Κάποιοι και κάποιες «χτίζουν» καριέρα μέσα από αυτά. Θα το γνωρίζεις, υποθέτω, Κάτια…

Το γνωρίζω, τα µαθαίνω όλα αυτά. Και πως υπάρχουν ηθοποιοί µε πολλούς ακόλουθους που βρίσκουν δουλειά µέσα από τα social media, και πως παραγωγοί «ψήνονται» και τους ζητάνε βλέποντας τον «θόρυβο» που κάνουν, αλλά κακά τα ψέµατα, Βασίλη µου. ∆εν χτίζεις καριέρα µε το Instagram! Μπορεί να σου ανεβάσει τις µετοχές σου, να σου ανοίξει πόρτες, αλλά αν δεν είσαι καλός υποκριτικά, δεν σε καθιερώνει. Οι ηθοποιοί οφείλουν να διαβάσουν, να δουν θέατρο, να σκύψουν µε προσήλωση στο αντικείµενό τους και όχι να περνούν είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο πάνω από το Instagram.

Κάποιοι από αυτούς «πουλάνε» ακόμη και την προσωπική τους ζωή.

Ναι κι αυτό το βλέπω, αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω. Ο καθένας µπορεί να κινείται όπως θέλει, δεν θα… κουνήσω το δάχτυλο σε κανέναν. Προσωπικές επιλογές είναι αυτές. Αυτό που μου φαίνεται πιο ακραίο είναι που βάζουν και τα παιδιά τους σε αυτό το παιχνίδι δημοσιότητας, με αρκετούς να διαφημίζουν προϊόντα έχοντάς τα πλάι τους. Αυτό όντως είναι αχαρακτήριστο. Τι θα πουν στα παιδιά τους όταν µεγαλώσουν; Ειλικρινά αναρωτιέµαι.

Δείτε μία πρόσφατη σύνέντευξή της, στην οποία μιλάει για όλα:

 

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS