Αλλαγές στα στοιχήματα για τον νικητή του Survivor προκάλεσε η ρήξη στην ομάδα των Διάσημων, που παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της Κυριακής.

Όπως φαίνεται, οι συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει τριβές, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να έχει μια έντονη λογομαχία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και να «την λέει» στον Γιάννη Σπαλιάρα.

Τα γραφεία στοιχημάτων εξακολουθούν να θεωρούν φαβορί για τη νίκη και το χρηματικό έπαθλο των Γιώργο Αγγελόπουλο και, μάλιστα, η απόδοσή του είναι πλέον στο 3.0 από 4.50. Δεύτερος παραμένει ο Μάριος Ιωαννίδης από την ομάδα των Μαχητών με απόδοση 5.50 από 6, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε εκτός τριάδας, με τον Πάνο Αργιαννίδη να παίρνει την θέση του με απόδοση 7, στέλνοντας τον στην τέταρτη θέση, με 9.

Την πεντάδα συμπληρώνει η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ Ευριδίκη Βαλαβάνη με απόδοση 15, ενώ ακολουθούν οι Μαχητές Κώστας Αναγνωστόπουλος και Σάρα Εσκενάζη, με 17. Γιώργος Χρανιώτης, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Bo ολοκληρώνουν την δεκάδα, όλοι με απόδοση 19.

Αουτσάιντερ από την ομάδα των Διάσημων παραμένουν οι Γιάννης Σπαλιάρας και Λάουρα Νάργες με απόδοση 34, ενώ οι Λάμπρος Χούτος, Κώστας Κοκκινάκης και Σόφη Πασχάλη βρίσκονται πιο κάτω από την μέση, με αποδόσεις 21, 26 και 29 αντίστοιχα.

Πηγή: peoplegreecce.com

 

TAGS