«Ολοένα και περισσότερο η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της ως προς τη συμπεριφορά της». 

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για τη σχέση του Τομ Κρουζ με την κόρη του και την πρώην γυναίκα του Κέιτι Χολμς. Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού έληξε άδοξα το 2012 με ένα διαζύγιο που ακόμα απασχολεί τα ΜΜΕ. Καρπός αυτής της εξάχρονης σχέσης είναι η 12χρονη πλέον Σούρι, η οποία έχει συνηθίσει να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας. Κάθε της εμφάνιση σχολιάζεται λες και είναι σταρ του Χόλιγουντ και πολλά δημοσιεύματα επικεντρώνονται στην αλαζονική συμπεριφορά του 12χρονου κοριτσιού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κέιτι Χολμς ισχυρίστηκε ότι η κόρη της μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον μπαμπά της, με αναφορές όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά κυρίως στη συμπεριφορά της. Η Σούρι τείνει να γίνει η μίνι εκδοχή του Τομ Κρουζ. Είναι λες και μιμείται τον μπαμπά της και θέλει να αποκτήσει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Ας μην ξεχνάμε, ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός είναι control freak, θερμός υποστηρικτής της σαηεντολογίας και έχει συγκεκριμένες εμμονές.

Σύμφωνα με ποικίλα δημοσιεύματα, η Σούρι έχει ήδη αποκτήσει κάποιες εμμονές με την εξωτερική της εικόνα. Προσέχει υπερβολικά τι τρώει σε καθημερινή βάση, κάνει γυμναστική και ζυγίζεται συχνά.

Επιπλέον, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι αρκετά αυταρχική και της αρέσει να υπερασπίζεται της άποψή της, αγνοώντας πολλές φορές τις διαφορετικές γνώμες.

Και παρόλο που ο Τομ Κρουζ δεν είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, καθώς απομακρύνεται συνεχώς από την κόρη του, η Σούρι τον έχει πρότυπο.

Δείτε ένα πρόσφατο βίντεο της Σούρι και της μαμάς της όταν βλέπουν έναν ποντικό στους δρόμους της Νέας Υόρκης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS