Τον τελευταίο καιρό έχει χυθεί πολύ μελάνι σχετικά με το αν η Celine Dion είναι μαζί τον κατά πολύ νεότερό της Pepe Munoz, τον 35χρονο γοητευτικό χορευτή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει το φημολογούμενο ζευγάρι σε κοινές του εξόδους να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί, με αποκορύφωμα την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι τον περασμένο Ιανουάριο, όπου οι φήμες φούντωσαν, καθώς όλοι μιλούσαν για τον νέο έρωτα στη ζωή της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Ωστόσο, η Dion ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά για τη μεταξύ τους σχέση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως δεν είναι τίποτε παραπάνω από κολλητοί φίλοι, καθώς ο χορευτής είναι gay.

«Στην αρχή, αισθάνθηκα κάτι για τον ίδιο. Αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι ο Pepe είναι gay, παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνώριζαν», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ανανεωμένη πλέον ερμηνεύτρια.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι πραγματικά ο καλύτερος μου φίλος, καθώς έκανε τόσα πολλά για μένα και μου στάθηκε στις δύσκολες στιγμές. Μια ανιδιοτελής αγκαλιά από έναν άνδρα, ήταν αυτό που χρειαζόμουν εκείνη την περίοδο».

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από τις κοινές τους εμφανίσεις:

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS