Υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες της δεκαετίας του '80. Tα λατρεμένα «Goonies» σημάδεψαν τα παιδικά ή εφηβικά μας χρόνια και τώρα επιστρέφουν έστω και για λίγο, όχι για μία ακόμα δόση περιπέτειας, αλλά για έναν σημαντικό σκοπό, για να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο στην μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, μαζί με τον σκηνοθέτη Steven Spielberg, πραγματοποίησαν το reunion με τον απολαυστικό τίτλο «Reunited Apart» μέσω Zoom, με τους Josh Brolin, Corey Feldman και Spielberg να δίνουν όλοι το παρών.

Στην εικονική επανένωση μέσω Zoom εμφανίστηκαν επίσης αρχικά μέλη του καστ, όπως είναι οι Sean Astin, Jeff Cohen, Ke Huy Quan, Kerri Green, Martha Plimpton, Robert Davi και Joe Pantoliano.  Σε cameo εμφάνιση και η τραγουδίστρια Cindy Lauper, που είχε κάνει ένα πέρασμα στην ταινία, καθώς είχε γράψει και τη μουσική του σάουντρακ «The Goonies 'R' Good Enough».

To πρωταγωνιστές της ταινίας μίλησαν για τη σημερινή τους επαγγελματική πορεία και για την προσωπική τους ζωή, ενώ θυμήθηκαν και καταπληκτικές ατάκες από το μακρινό 1985. 

Παρόλο που τα «Goonies» λατρεύτηκαν τόσο πολύ όταν κυκλοφόρησαν στα μέσα της δεκαετίας του '80, sequel δεν γυρίστηκε ποτέ, κάτι που ίσως παίζει τελικά τον δικό του ρόλο στην διατήρηση της αίγλης αυτής της απολαυστικής και στιλάτης εφηβικής περιπέτειας.

Δείτε το απολαυστικό reunion στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS