ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι κωμικοτραγικές εμφανίσεις της Κιμ Καρντάσιαν και της Πάρις Χίλτον όταν ήταν κολλητές

Η Πάρις Χίλτον και η Κιμ Καρντάσιαν υπήρξαν φίλες κολλητές και αποφασίσαμε να σας το θυμίσουμε μέσα από υπέροχες '00s φωτογραφίες.

Οι κωμικοτραγικές εμφανίσεις της Κιμ Καρντάσιαν και της Πάρις Χίλτον όταν ήταν κολλητές

Κάποτε που λέτε η Κιμ και η Πάρις ήταν καλύτερες φίλες. Αυτοκόλλητες. Και η Κιμ μας το θύμησε με μια ανάρτηση την περασμένη Παρασκευή που μας ταξίδεψε πίσω στο 2000.

Από που να το πιάσουμε; Από τις ασορτί μεταλλικές-γυαλιστερές-βγάζουν μάτι Louis Vuitton τσάντες; Από τα τεράστια γυαλιά ηλίου και το γυαλιστερό λιπγκλός που φοράνε και οι δύο; Ή απλά να επικεντρωθούμε στο λουκ της Κιμ και να χάσουμε τα ματάκια μας δια παντώς;

Η Πάρις και η Κιμ ήταν σίγουρα οι καλύτερες φίλες με διαφορά...στήθους.

Οι κωμικοτραγικές εμφανίσεις της Κιμ Καρντάσιαν και της Πάρις Χίλτον όταν ήταν κολλητές

Ξενυχτούσαν και χορεύαν ως το πρωί και όταν η Πάρις ήθελε να κλέβει την παράσταση η Κιμ φρόντιζε να είναι πάντα...μπροστά της!

Πριν βγουν συνεννοούνταν πάντα και ντύνονταν στις ίδιες αποχρώσεις ώστε να μην λάμψει κάποια περισσότερο από την άλλη. Έπρεπε να λάμπουν και οι δύο το ίδιο "εκθαμβωτικά"!

Ακόμα και στις πιο σπορ εμφανίσεις φρόντιζαν να μη διαφέρουν. Βελουτέ φόρμα η Πάρις, βελουτέ και η Κιμ. Γυαλί μάσκα η Κιμ, μάσκα και η Πάρις...

Η Κιμ καμιά φορά θυσιαζόταν επιλέγοντας πιο executive εμφανίσεις που κάλυπταν το αβυσσαλέο της μπούστο ώστε να ανέβει η αυτοπεποίθηση της κολλητής της. Αυτό είναι γυναικεία φιλία!

Εδώ τις βλέπουμε να λικνίζονται με λάγνα βλέμματα ντυμένες όπως μόνο εκείνες ξέρουν. Η Κιμ χορεύει με το... κομπινεζόν και εκτεθειμένο μπούστο ενώ η Πάρις αρκέστηκε στο να φορέσει... την Άρτα και τα Γιάννενα!

H Πάρις αγαπούσε την Κιμ γιατί την έκανε να φαίνεται ψηλή.

Kαι φυσικά φρόντισαν να βρεθούν και οι δύο στο εξώφυλλο του Playboy...

Κρίμα που αυτή η φιλία έληξε άδοξα γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσέφερε πολλές ακόμα στιγμές και εμφανίσεις που θα μας σημαδεύαν. Για πάντα!

Φωτο: Splash News

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024