Κάποτε που λέτε η Κιμ και η Πάρις ήταν καλύτερες φίλες. Αυτοκόλλητες. Και η Κιμ μας το θύμησε με μια ανάρτηση την περασμένη Παρασκευή που μας ταξίδεψε πίσω στο 2000.

Από που να το πιάσουμε; Από τις ασορτί μεταλλικές-γυαλιστερές-βγάζουν μάτι Louis Vuitton τσάντες; Από τα τεράστια γυαλιά ηλίου και το γυαλιστερό λιπγκλός που φοράνε και οι δύο; Ή απλά να επικεντρωθούμε στο λουκ της Κιμ και να χάσουμε τα ματάκια μας δια παντώς;

 

Η Πάρις και η Κιμ ήταν σίγουρα οι καλύτερες φίλες με διαφορά...στήθους.

 

Ξενυχτούσαν και χορεύαν ως το πρωί και όταν η Πάρις ήθελε να κλέβει την παράσταση η Κιμ φρόντιζε να είναι πάντα...μπροστά της!

 

Πριν βγουν συνεννοούνταν πάντα και ντύνονταν στις ίδιες αποχρώσεις ώστε να μην λάμψει κάποια περισσότερο από την άλλη. Έπρεπε να λάμπουν και οι δύο το ίδιο "εκθαμβωτικά"!

 

Ακόμα και στις πιο σπορ εμφανίσεις φρόντιζαν να μη διαφέρουν. Βελουτέ φόρμα η Πάρις, βελουτέ και η Κιμ. Γυαλί μάσκα η Κιμ, μάσκα και η Πάρις...

 

Η Κιμ καμιά φορά θυσιαζόταν επιλέγοντας πιο executive εμφανίσεις που κάλυπταν το αβυσσαλέο της μπούστο ώστε να ανέβει η αυτοπεποίθηση της κολλητής της. Αυτό είναι γυναικεία φιλία!

 

Εδώ τις βλέπουμε να λικνίζονται με λάγνα βλέμματα ντυμένες όπως μόνο εκείνες ξέρουν. Η Κιμ χορεύει με το... κομπινεζόν και εκτεθειμένο μπούστο ενώ η Πάρις αρκέστηκε στο να φορέσει... την Άρτα και τα Γιάννενα!

 

H Πάρις αγαπούσε την Κιμ γιατί την έκανε να φαίνεται ψηλή.

 

Kαι φυσικά φρόντισαν να βρεθούν και οι δύο στο εξώφυλλο του Playboy...

 

Κρίμα που αυτή η φιλία έληξε άδοξα γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσέφερε πολλές ακόμα στιγμές και εμφανίσεις που θα μας σημαδεύαν. Για πάντα!

 

Φωτο: Splash News

TAGS