Τα 18 του χρόνια έκλεισε προχθές ο Ρομέο Μπέκαμ, γιος της Βικτόρια Μπέκαμ και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, και η διάσημη μητέρα του έσπευσε να του ευχηθεί δημόσια, εκφράζοντας την αγάπη της. 

Συγκεκριμένα η σχεδιάστρια ανέβασε στο ίνσταγκραμ μία φωτογραφία του Ρομέο αγκαλιά με την κόρη της Χάρπερ, γράφοντας στη λεζάντα «Τόση αγάπη από τα μεγάλα αδέλγφια της».

Βέβαια αυτό που έκανε εντύπωση στην φωτογραφία δεν ήταν η τρυφερότητα με την οποία περιβάλλει ο Ρομέο την μικρότερη αδελφή του αλλά το πόσο πολύ μοιάζει με τη μητέρα του. Το χρώμα του δέρματος του, οι γωνίες του προσώπου του, τα μάτια του, όλα είναι ίδια με τα δικά της. 

«Είναι ο δίδυμος αδερφός σου» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Ουάου, ο Ρόμεο είναι ίδιος με την Βικτόρια» και έναν τρίτο να προσθέτει: «Θεέ μου είναι η ανδρική εκδοχή σου» κι έναν ακόμη: «Κυριολεκτικά, ο κλώνος σου». Η ανάρτηση της Βικτόρια Μπέκαμ έρχεται μετά από εκείνη του Ντέιβιντ Μπέκαμ που πόσταρε μια φωτογραφία που ποζάρει δίπλα στον γιο του, με τους δύο άνδρες γυμνόστηθους για να συγκρίνουν τα ύψη τους. «Με φτάνει» έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Ο ίδιος ο Ρομέο, πόζαρε αργότερα σε πολλά στιγμιότυπα με μέλη της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένων των αδερφών του Μπρούκλιν, Κρουζ και Χάρπερ καθώς και με την αρραβωνιαστικιά του μεγαλύτερου αδερφού του, Νίκολα Πελτζ.
 

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS