«Θυμάστε τότε που μπορούσαμε να πάμε στο Μεξικό για μία μόνο φωτογράφηση;» λέει στην κάμερα η Τζένιφερ Άνιστον που ξεφυλλίζει ένα-ένα όλα τα εξώφυλλα του περιοδικού InStyle στα οποία έχει ποζάρει, με αφορμή τα 25 χρόνια της αμερικανικής έκδοσης. Αν κρίνουμε από την ερώτηση της δεν έχει περάσει μόνο στην Ελλάδα κρίση ο Τύπος, το φαινόμενο είναι παγκόσμιο. 

Η διάσημη ηθοποιός ανατρέχει σε όλα εκείνα τα τεύχη για τα οποία φωτογραφήθηκε, αρχίζοντας από το 1994, τότε που η καριέρα της μόλις είχε πάρει μπροστά. Η Άνιστον ξεκάθαρα δεν θυμάται απολύτως τίποτα από τις φωτογραφήσεις που έκανε πίσω στη δεκαετία του '90- κοιτάει με την ίδια ακριβώς απορία και το εξώφυλλο του 1998. «Τι κρίμα που δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα, δεν φοράω τα γυαλιά μου,» σχολιάζει, αστειευόμενη με τον χρόνο που έχει περάσει από πάνω της.

Όσο τα χρόνια περνούν οι αναμνήσεις της είναι πιο ζωντανές, αλλά οι αντιδράσεις της είναι το ίδιο αστείες. «Η καινούργια αρχή της Τζεν... Α! Ξεκινούσα φαίνεται από την αρχή» αυτοσαρκάζεται η ηθοποιός, λίγο πριν δει μία φωτογραφία στην οποία φοράει ένα μικροσκοπικό, δαντελένιο φόρεμα.

«Αυτό το φόρεμα δεν μου έκανε. Γι' αυτό είχα ξαπλώσει στο πάτωμα» θα πει γελώντας, λίγο πριν συνεχίσει να ξεφυλλίζει όλα τα τεύχη που έχει στα χέρια της.

Δες το διασκεδαστικό βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS