Τον Ιανουάριο του 2016 ο μικρός αδερφός της Κίμ, ο Ρόμπ Καρντάσιαν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες καθώς διαγνώσθηκε με διαβήτη. Το τελευταίο καιρό είχε πάρει πολλά κιλά και είχε απομακρυνθεί απ' όλους και απ' όλα. Οι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει ν' αλλάξει την καθημερινότητά του και τις διατροφικές του συνήθειες, γιατί είχε προδιάθεση για διαβήτη. Παράλληλα αντιμετωπίζει προβλήματα ουσιών και κατάθλιψης.

Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε, διαγνώστηκε και με σοβαρό πρόβλημα στο συκώτι κα το πάγκρεας. Το πάγκρεας του 28χρονου σταρ δεν λειτουργεί και το συκώτι του έχει σοβαρό πρόβλημα. Ο ίδιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ αρνείται να μιλήσει σε κανέναν και δεν απαντά στις κλήσεις της οικογένειας.

Η μαμά Κρις Τζένερ επέστρεψε στο Λος Άντζελες από τις διακοπές της στο εξωτικό St. Bart μόλις έμαθε τα κακά μαντάτα για τον γιο της.

Πηγές δηλώνουν ότι ο Ρόμπ ζούσε με τη μεγαλύτερη αδελφή του Κλόε Καρντάσιαν και τα  δύο τελευταία χρόνια, είχε εξαφανιστεί γιατί μαχόταν την κατάθλιψη και πήρε και πολλά κιλά.

«Η οικογένεια είναι πολύ ανήσυχη για το Ρόμπ εδώ και καιρό και γυρνούν όλοι στο Λος Άντζελς από τις διακοπές» είχε αποκαλύψει πηγή, τότε.

Αυτά γίνονταν το 2016. Έκτοτε ο Ρομπ είχε απομακρυνθεί από τα φώτα μέχρι πριν λίγο καιρό, που έκανε μία εμφάνιση απαλλαγμένος από τα κιλά και -μάλλον- από την κατάθλιψη.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS