Είναι μία από τις πιο διακριτικές, ταλαντούχες και γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου, παρά τη μακρά πορεία της στην ελληνική τηλεόραση και θέατρο, φροντίζει πάντα να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Με αφορμή λοιπόν τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» που προβάλλονται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Ant1, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Τhe 2night show».

Με αφορμή λοιπόν τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» που προβάλλονται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Ant1, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Τhe 2night show».

«Θα παντρευτώ μόνο όταν επιτραπεί ο γάμος στους ομοφυλόφιλους» είπε η Μαρκέλλα σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή. «Το θεωρώ αδιανόητο το 2021 να μην έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα. Οπότε κι εγώ, έχω ξεκαθαρίσει ότι αν κάνω κάτι, θα είναι μόνο σύμφωνο συμβίωσης», είπε.

Ενώ για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη των «Μελισσών», Λευτέρη Χαρίτο, είπε: «Όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για τη σχέση μας έπαθα σοκ. Αλλά εντάξει ήταν συγκινητικό».

Δείτε παρακάτω τα αποσπάσματα:

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS