Στα 62 χρόνια της η Σάρον Στόουν, ένα από τα πιο θρυλικά κινηματογραφικά σύμβολα της ακομπλεξάριστης θηλυκότητας αλλά και μια από τις πιο ευφυείς γυναίκες της σοουμπίζ, ανακοίνωσε ότι κλείνει το κεφάλαιο των ερωτικών σχέσεών της με τους άντρες. Ή, όπως επιβεβαίωσε στην Ντρου Μπάριμορ, σε συνέντευξη που της έδωσε μέσω βιντεοκλήσης, παρέα με τα σκυλάκια τους: «Ραντεβού, τέλος για μένα». 

Όταν η Μπάριμορ της ζήτησε να εξηγήσει το γιατί, η Στόουν απάντησε: «Γιατί, απλά, ανακαλύπτω ότι ο κόσμος δεν είναι ειλικρινής, δεν αξίζει το χρόνο μου. Απολαμβάνω περισσότερο το χρόνο που περνάω μόνη, με τα παιδιά μου και με τους φίλους μου».

Η ηθοποιός, που πλέον ζει στο Μπέβερλι Χιλς με τους τρεις υιοθετημένους γιους της, τον 14χρονο Κουίν, τον 15χρονο Λερντ Βον και τον 20χρονο Ρόαν, πρόσθεσε: «Δεν χρειάζομαι ένα ακόμα παιδί. Δεν χρειάζομαι άλλα ψέματα και παιχνίδια. Δεν ξέρω πώς να το πω με πολιτικά ορθό τρόπο. Νιώθω ότι οι άντρες και οι γυναίκες δεν βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο αυτή τη στιγμή. Έχω κάποιους αληθινά καλούς φίλους άντρες, αλλά νιώθω πως όταν πρόκειται για τη συναισθηματική ωριμότητα για μια σχέση, άντρες και γυναίκες βρισκόμαστε σε διαφορετικό σημείο».

«Δεν ξέρω πώς να το πω με πολιτικά ορθό τρόπο. Νιώθω ότι οι άντρες και οι γυναίκες δεν βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο αυτή τη στιγμή»

Ελπίζει, ωστόσο, αυτό να αλλάξει για τις επόμενες γενιές και η ίδια κάνει ό,τι μπορεί στην ανατροφή των παιδιών της. «Όταν έρχονται οι γιοι μου στο δωμάτιο και κάνουν κάποια συζήτηση μεταξύ τους, λένε: “Δεν θα έπρεπε να τα λέμε αυτά μπροστά στη μαμά”. Και τους απαντώ: “Δεν θα έπρεπε να τα λέτε αυτά μεταξύ σας”. Σήμερα επικρατούν κάποιες παρανοήσεις περί δύναμης και για το τι σημαίνει να είσαι “αρρενωπός”, “δυνατός” και “σημαντικός”. Προσπαθώ λοιπόν να τους διδάξω ότι οι ιδέες που έχουν περάσει οι άντρες για το τι σημαίνει να είσαι δυνατός και σημαντικός ίσως να μην είναι απολύτως σωστές».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: EPA/ANGELO CARCONI
 

TAGS