Το νέο τρέιλερ της καινούριας εκπομπής της Δανάης Μπάρκα στο Mega, «Πάμε Δανάη», μόλις βγήκε, αλλά έχει μια αναπάντεχη πρωταγωνίστρια: την παράσταση κλέβει η αληθινή γιαγιά της Δανάης και μητέρα της Βίκυς Σταυροπούλου, Τούλα, που επιδίδεται σε μια χαρακτηριστικά γιαγιαδίστικη χειρονομία.

Ενώ η Δανάη βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες στο καμαρίνι της, παραπονιέται ότι πεινάει αλλά κανένας δεν καταφέρνει να ικανοποιήσει την ανάγκη της μέχρι που εμφανίζεται η γιαγιά της, Τούλα, και κάνει μια κίνηση ματ, προτάσσοντας ένα ταπεράκι με σπανακόπιτα. «Και μια σπανακόπιτα από τη γιαγιά» λέει, για να απαντήσει η Δανάη: «Αχ, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις!».

Η Δανάη Μπάρκα φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη γιαγιά Τούλα, για την οποία έχει πει ότι έχει πολύ χιούμορ και καλή φωνή. Πριν από λίγους μήνες η γιαγιά είχε έρθει ξανά στο προσκήνιο όταν μετά από ένα μικροατύχημα την είχε επισκεφτεί, μαζί με την εγγονή, ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, όπου ζει η οικογένεια, χαρακτήριζε τότε στο Instagram τη γιαγιά Τούλα ως «bigger than life, την ψυχή της γειτονιάς».

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. Στην ομάδα θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης μαζί με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο και τη Σίσσυ Καλλίνη. Στην κουζίνα βρίσκουμε τον Απόστολο Ρουβά, στη δημιουργική επιμέλεια τον Μίνω Θεοχάρη και στην αρχισυνταξία την Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

Δείτε το νέο τρέιλερ της εκπομπής «Πάμε Δανάη»:

Δείτε την παλαιότερη ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για τη γιαγιά Τούλα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS