Η Ταμίλα Κουλίεβα δεν συνηθίζει να διατυμπανίζει την προσωπική ζωή της, ωστόσο σε μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Γρηγόρη Βαλτινό στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ μίλησε για τη σχέση που την έφερε στην Ελλάδα και την εμπειρία της μητρότητας όπως τη βίωσε με τον γιο της, τον 29χρονο σήμερα Στέφανο.

Η αγαπημένη ηθοποιός γνώρισε τον σύντροφό της -προσωπικό φίλο του Βαλτινού- στη διάρκεια των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας. «Μεγαλώσαμε μαζί, μοιραστήκαμε τις τότε ιδέες και ανάγκες να αλλάξουμε τον κόσμο. Ερωτευτήκαμε και ήρθαμε στην Ελλάδα» είπε, συνοπτικά, αφηγούμενη την ιστορία της ζωής τους.

Η μεγαλύτερη αλλαγή που έφερε η μητρότητα, κατά την Κουλίεβα, ήταν το γεγονός ότι «το εγώ μου μετατέθηκε στο γιο μου». Σήμερα δηλώνει περήφανη για τον Στέφανο, για τον οποίο λέει ότι «βάζει στόχους, είναι συνεννοήσιμος, φίλος, ο πιο αυστηρός κριτής. Βέβαια δεδομένου ότι δούλευα πάρα πολύ έχω την αίσθηση ότι έχω χάσει κάποιες ηλικίες του. Παρηγορούμαι με το ότι ταξιδεύαμε πάρα πολύ μαζί, οπότε λέω στον εαυτό μου ότι ο χρόνος που μοιραζόμασταν ήταν ουσιαστικός».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS