Υπήρξε αναμφίβολα η μεγαλύτερη και πιο αγαπητή Ελληνίδα ηθοποιός που έχει περάσει ποτέ από το εγχώριο θέατρο και κινηματογράφο. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ακόμη και 25 χρόνια μετά τον θάνατό της, παραμένει αγαπητή και ενδιαφέρουσα, μιας και οποιαδήποτε πληροφορία ή ντοκουμέντο δει το φως της δημοσιότητας και αφορά στη ζωή της, γίνεται κυριολεκτικά ανάρπαστο.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ακόμη και 25 χρόνια μετά τον θάνατό της, παραμένει αγαπητή και ενδιαφέρουσα, μιας και οποιαδήποτε πληροφορία ή ντοκουμέντο δει το φως της δημοσιότητας και αφορά στην Αλίκη, γίνεται κυριολεκτικά ανάρπαστο.

Η μεγάλη μας ηθοποιός, εκτός από την οικογένεια και τη δουλειά της, λάτρευε και το καλοκαίρι. Μάλιστα θρυλικές έχουν μείνει οι στιγμές με τους διάσημους φίλους της, στο εξοχικό της στον Θεολόγο.

Εκεί η Αλίκη περνούσε ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιριών, ενώ μαζί της ήταν πάντοτε και ο αγαπημένος της γιος Γιάννης. Δεν είναι μάλιστα λίγα τα accounts στο Instagram, αφιερωμένα στη μεγάλη ηθοποιό, τα οποία αρκετά συχνά δημοσιεύουν σπάνιες φωτογραφίες της από προσωπικές της στιγμές.

Παρακάτω συλλέξαμε υλικό από τους λογαριασμούς: @alikivougiouklaki, @alikivougiouklakiofficial και @studio_kleisthenis.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS