«Το μυστικό του μακροχρόνιου γάμου μας είναι να μην συζητάμε σχεδόν ποτέ για τον γάμο μας,» θα δηλώσει, χαριτολογώντας, σε παλαιότερη συνέντευξη της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για τη σχέση με τον σύζυγό της Mάθιου Μπρόντερικ, με τον οποίο είναι παντρεμένοι από το 1997. Είναι όμως απόλυτα αλήθεια πως για αρκετά ζευγάρια, διάσημα ή μη η φόρμουλα που θέλει εσένα και τον σύντροφό σου να μην είστε κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο, περνώνας πολύ χρόνο χωριστά, ζώντας ουσιαστικά δύο πολύ διαφορετικές ζωές μπορεί να είναι η συνταγή της επιτυχίας κι αυτό που τελικά θα σας κρατήσει μακριά από ένα ενδεχόμενο διαζύγιο.

Οι τρελοί ρυθμοί και οι μεγάλες επαγγελματικές απαιτήσεις στον χώρο της showbiz είναι σίγουρα ένας πολύ καλός λόγος που κρατάει πολλά ζευγάρια celebrities μακριά, από τη Τζούλια Ρόμπερτς με τον σύζυγό της Ντάνιελ Μόντερ μέχρι την Τζέιμι Τσανγκ και τον Μπράιν Γκρινμπεργκ, αλλά δεν είναι οι μοναδικές αιτίες που δύο σύζυγοι πέρνουν την απόφαση να ζήσουν τελείως χωριστές πραγματικότητες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον, η οποία έχει σπάσει πολλά ρεκόρ όσα παντρεμένη με τον Carl Dean για περίπου 50 χρόνια. «Είμαι παντρεμένοι 48 χρόνια, έχουμε ζήσει μαζί τα 3 από αυτά,» είχε πει η ίδια σε συνέντευξη της, εξηγώντας πως το να περνάς πολύ χρόνο μακριά από τον άλλον ίσως και να είναι αυτό που τελικά σας φέρνει πιο κοντά. Η διάσημη καλλιτέχνης της κάντρι μουσικής είχε σοκάρει το κοινό της με την δήλωση της πως «Αν υποθέσουμε ότι απατάμε ο ένας τον άλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ, οπότε αν απατάμε και οι δυο ο ένας τον άλλον είναι καλό και για τους δυο μας,» είχε πει η Πάρτον, που έχει καταφέρει να δημιούργησει μία εντελώς ανατρεπτική σχέση με τον επί μισό αιώνα συντροφό της. 

Από την άλλη η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ δεν ζουν πια μαζί, με τις φήμες περί χωρισμού να κάνουν συχνά την εμφάνιση τους στα παγκόμια ταμπλόιτ. Φαίνεται, όμως, πως γι'αυτό το ζευγάρι το διαζύγιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια του. Η ρεάλιτι σταρ και ο ισχυρός ράπερ εξακολουθούν να είναι μαζί (ενδεχομένως μόνο στα χαρτιά) αλλά έχουν επιλέξει να ζουν σε διαφορετικές πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, δύο τελείως διαφορετικές ζωές, αφού όλα δείχνουν πως χώρια περνάνε καλύτερα απ' ότι μαζί.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πάντως δεν είναι ο μοναδικός λόγος που κρατάει σταθερά μακριά ζευγάρια όπως η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον Μάθιου Μπρόντερικ, οι οποίοι είναι παντρεμένοι για πάνω από δύο δεκαετίες και πλέον μένουν σε χωριστά σπίτια, κοιμούνται σπάνια μαζί, και επιδιώκουν να περνούν όσο το δυνατόν λιγότερο κοινό χρόνο γίνεται. 

Στην περίπτωση των Πάρκερ-Μπρόντερικ μάλιστα, το ζευγάρι δείχνει να μην τα βρίσκει σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας όπως το γεγονός ότι ο Μπόντερικ είναι τρομακτικά ακατάστατος και η Πάρκερ τόσο τακτική που δυσκολεύεται να συνυπάρξει στον ίδιο χώρο με εκείνον. 

 Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS