ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα άλλαξε όλα: Το νέο, ανανεωμένο λουκ της Adele μετά την απώλεια των 45 κιλών

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει περάσει σε ριζικές αλλαγές στο στυλ της -Η νέα προέκταση της εικόνας της είναι σούπερ σύγχρονη.

Τα άλλαξε όλα: Το νέο, ανανεωμένο λουκ της Adele μετά την απώλεια των 45 κιλών

Πρόσφατα η πρώην trainer της, Camila Goodis, αποκάλυψε τη δίαιτα στην οποία αποδίδει «σε ποσοστό 90%» τη θεαματική απώλεια βάρους της ερμηνεύτριας.

Η Goodis, μιλώντας στη Sun, είπε ότι στην Adele δεν αρέσει ιδιαίτερα η άσκηση, έτσι εστίασε τις προσπάθειές της στη διατροφή. Όπως ανέφερε μια ανώνυμη πηγή στο People: «Η Adele έφτασε σε σημείο να μη νιώθει ωραία. Ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι, γιατί ήθελε να γίνει η πιο υγιής μαμά που θα μπορούσε».

Το πλάνο απώλεια βάρους που ακολούθησε περιλάμβανε πιλάτες, προπόνηση με βαράκια, καθόλου ζάχαρη και την περίφημη δίαιτα Sirtfood. Η τελευταία εστιάζει σε φυτικές τροφές όπως το κέιλ και το φαγόπυρο, που βοηθούν στην καταστολή της όρεξης.

Οι δημιουργοί της δίαιτας Sirtfood υποστηρίζουν ότι οδηγεί σε γρήγορη απώλεια βάρους ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη μυϊκή μάζα και προστατεύει από χρόνιες ασθένειες. Οι ακόλουθοί της περνούν από δύο φάσεις -στη διάρκεια των οποίων καταναλώνουν συγκεκριμένες τροφές – και μετά αρχίζουν να εμπλουτίζουν το μενού τους με περισσότερες συνταγές. Ωστόσο, κάποιοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα αποτελέσματα που έχει μια ολιγοθερμιδική δίαιτα (όπως η Sirtfood), αν και άμεσα, δεν διατηρούνται σε βάθος χρόνου.

Η Sun ισχυρίζεται ότι το νέο workout της Adele της έδωσε «νέα πνοή» μετά τον χωρισμό της από τον Σάιμον Κονέσκι τον Απρίλιο του 2019, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο. Η ίδια πάντως δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτή την άποψη, καθώς σε συνέντευξή της στο Daily Life έχει πει ότι η νέα σιλουέτα της ήταν αποτέλεσμα ενός «μιας καταραμένα βαρετής δίαιτας και άσκησης στο γυμναστήριο».

Από τις αρχές του 2020 όλοι μιλούν για την τεράστια αλλαγή της Adele. Μετά το χωρισμό της από τον Simon Konecki ύστερα από τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού, η Adele έκανε την μεγάλη αλλαγή, όπως συμβαίνει πάντα σχεδόν μετά τους χωρισμούς ή τ αέντονα γεγονότα -μας αλλάζουν μέσα-έξω.

Στην πρόσφατη φωτό που ανέβασε στο ίνσταγκραμ η Adele εμφανίζεται με νέο λουκ, πιο φρέσκο και σημερινό, ενώ είναι πιο όμορφη από ποτέ. Φορώντας ένα μαύρο κολάν, ένα στενό μπλουζάκι και έχοντας τα μαλλιά της μακριά και wavy ποζάρει κάτω από μια τηλεόραση που παίζει το video clip της Beyonce για το νέο της τραγούδι «Already», ενώ σχολιάζει: «Ευχαριστώ βασίλισσα που μας κάνεις πάντα να νιώθουμε τόσο αγαπητοί μέσα από την τέχνη σου».

Δείτε τη φωτογραφία:

+μία ακόμα λίγο πιο παλιά:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.